Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:20 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sâmbătă, la Cernavodă, Axiopolis - FCSB II, derby pe podiumul Ligii a 3-a

ro

16 Sep, 2017 00:00 2985 Marime text
Etapa a patra a Ligii a 3-a la fotbal, seria secundă, aduce faţă în faţă, sâmbătă, de la ora 17.00, la Cernavodă, pe stadionul Trust, într-un derby de clasament, reprezentanta gazdelor, Axiopolis, şi formaţia secundă a vicecampioanei României, FCSB II.
 
Aflată pe locul doi în ierarhie, Axiopolis are punctaj maxim până acum, după trei victorii, fiind la egalitate de puncte, dar cu golaveraj inferior, cu liderul Progresul 1944 Spartac. FCSB II e a treia în clasament, cu şapte puncte, având două victorii şi un egal, golaveraj 13-3, astfel că disputa de la Cernavodă se anunţă una interesantă. „Categoric, echipa noastră poate obţine un rezultat pozitiv. Băieţii trebuie să evolueze cu ambiţie şi cu încredere“, a declarat Gheorghe Stănculescu, preşedintele secţiei de fotbal a clubului din Cernavodă.
 
Deschisă, ieri, de partidele Sportul Chişcani - Metalul Buzău şi FC Voluntari II - Progresul 1944 Spartac Bucureşti, etapa continuă sâmbătă, când, în afara meciului de la Cernavodă, mai sunt programate confruntările CSM Olteniţa - Înainte Modelu, Unirea Slobozia - Delta Dobrogea Tulcea, Agricola Borcea - CSM Rm. Sărat şi Victoria Traian - SSC Farul.
 
Sursa foto: Facebook (Axiopolis Cernavodă) 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii