Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:52 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sâmbătă, FC Farul susţine primul meci pe teren propriu din noul sezon. „Marinarii“ mizează pe sprijinul publicului

ro

10 Aug, 2019 00:00 2236 Marime text
FC Farul susţine sâmbătă, 10 august, de la ora 11.00, meciul din etapa secunda a Ligii a 2-a, întâlnind pe teren propriu Dunărea Călăraşi, echipă retrogradata din Liga 1. Este prima partidă pe care o dispută „marinarii“ în acest sezon pe teren propriu.
 
În clasament, FC Farul se află pe locul zece, cu un punct (după ce, în prima rundă, a remizat în deplasare cu Rapid Bucureşti, 0-0), în vreme ce Dunărea ocupă ultima poziţie, fără niciun punct, formaţia călărăşeană cedând cu 0-3 în disputa de la Arad cu UTA). Farul se confruntă cu unele probleme de lot, Cruceru fiind suspendat, iar Moldovan, Mitrov si Zamfir - accidentaţi, însă, potrivit lui Ianis Zicu, antrenorul Farului, această situaţie nu schimbă cu nimic planul gazdelor de a câştiga partida.
 
„Dacă, în etapa de debut, am întâlnit o formaţie venită din Liga a 3-a, acum ne vom duela cu o echipă picată din primul eşalon. Pentru un club nu e uşor să retrogradeze. Dunărea a pierdut în prima etapă şi vine la Constanţa rănită. Se va motiva, va avea altă atitudine. Ne aşteaptă un meci foarte greu, dar pe care îl putem câştiga. Jucăm numai la victorie. Mizăm si pe sprijinul publicului. Aşteptăm multă lume la meci. Jucătorii trebuie să se simtă importanţi, cu o susţinere importantă din tribune. Având în vedere că sunt la început în antrenorat, pentru mine toate meciurile sunt speciale. E important să câştigăm sâmbătă, pentru încrederea noastră“, a spus Ianis Zicu.
 
Celelalte meciuri din etapa a doua se joacă după programul: sâmbătă, 10 august, de la ora 11.00 - Csikszereda Miercurea Ciuc - Metaloglobus Bucureşti, Ripensia Timişoara - Gloria Buzău, CS Mioveni - CSM Reşiţa, Pandurii Lignitul Tg. Jiu - ASU Poli Timişoara, Daco-Getica Bucureşti - Turris-Oltul Turnu Măgurele; de la ora 15.30 - Rapid - Concordia Chiajna; duminică, 11 august, de la ora 13.30 - Sportul Snagov - FC Argeş; de la ora 15.30 - U Cluj - Viitorul Pandurii Tg. Jiu; luni, 12 august, de la ora 18.00 - Petrolul Ploieşti - UTA.
 
Clasament: 1. UTA - 3p, 2-3. Turris-Oltul, CSM Reşiţa - 3p, 4-6. Petrolul, Viitorul Pandurii Tg. Jiu, Ripensia - 3p, 7-9. CS Mioveni, Concordia, Gloria Buzău - 3p, 10-11. Rapid, Farul - 1p, 12-14. Snagov, Metaloglobus, FC Argeş - 0p, 15 - 17. Csikszereda, Daco-Getica, ASU Poli - 0p, 18-19. Pandurii Lignitul Tg, U Cluj - 0p, 20. Călăraşi - 0p.
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): Facebook (FC Farul Constanţa)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii