Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:41 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sâmbătă, e derby pe stadionul „Flacăra“ Rugbyştii de la CS Năvodari debutează în play-off

ro

17 Oct, 2015 00:00 1232 Marime text
Echipa de rugby CS Năvodari debutează astăzi în play-off-ul Diviziei Naţionale, întâlnind, la Năvodari, pe stadionul „Flacăra“, de la ora 10.00, Poli Unirea Iaşi. Cele două echipe au terminat sezonul regulat pe locurile unu, cu 64 de puncte (CS Năvodari), respectiv doi, cu 53 de puncte (Poli Iaşi), iar în prima rundă din play-off CS Năvodari a stat, în vreme ce formaţia ieşeană a învins RCM Galaţi cu 24-3.
 
„În etapa inaugurală, CS Năvodari nu a jucat și a profitat de această pauză pentru a-și recupera toți jucătorii accidentați. În prezent, sunt evaluate posibilitățile de promovare în primul eșalon rugbystic din România, iar CS Năvodari poate fi singura reprezentantă a Dobrogei în Superligă dacă va avea, în continuare, suportul autorităților locale și va atrage noi sponsori“, se arată pe site-ul oficial al CS Năvodari.
 
În Divizia A (eşalonul secund al rugby-ul românesc), RCJ Farul a învins la Constanţa formaţia CS Mănăştur, scor 27-22, într-o restanţă din etapa a zecea a campionatului. Duminică, de la ora 11.00, Farul susţine ultimul meci din sezonul regulat, în Bucureşti, cu RC Griviţa, după care începe faza finală a competiţiei.
 
Sâmbătă, pe stadionul „Mihai Naca“ din Constanţa, se dispută, între orele 13.00 şi 15.00, etapa a doua a Campionatului de rugby în 7 rezervat categoriei de vârstă de până în 19 ani. Din partea Constanţei, participă echipa Tomitanii (antrenori, Cristian Cojocaru şi Cătălin Sasu), câştigătoarea primei runde. La rugby în 7 Under-15, Tomitanii (antrenor, Bogdan Cristea), echipa care a triumfat în primele două etape ale campionatului, dispută etapa a treia, sâmbătă, în Bucureşti, pe stadionul „Ciurel“. Formaţia Under-16 a Tomitanilor (antrenor, Bogdan Cristea) are meci duminică, de la ora 13.00, în deplasare cu Griviţa Bucureşti.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii