Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:34 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sâmbătă, e Axiopolis - SSC Farul. Derby pe podium în lupta pentru promovare „Invadăm Cernavodă! Va fi un meci cât o finală!“

ro

31 Mar, 2018 00:00 2944 Marime text
Ocupantele locurilor unu (cu 41 de puncte) şi trei (cu 38 de puncte) în clasamentul seriei secunde a Ligii a 3-a la fotbal, SSC Farul Constanţa, respectiv Axiopolis Cernavodă, se întâlnesc sâmbătă la Cernavodă în derby-ul judeţului Constanţa şi al etapei a 18-a a campionatului.
 
Confruntarea începe la ora 15.00 şi va fi găzduită de stadionul „Trust“. E un meci extrem de important în bătălia pentru promovare, condusă, de etapa trecută, de SSC Farul, care a detronat liderul Progresul 1944 Spartac. Echipa din Constanţa şi cea din Cernavodă sunt cele mai în formă din serie, ambele câştigând toate cele trei meciuri susţinute până acum în retur: SSC Farul - 3-0 acasă cu FC Voluntari II, 3-0 în deplasare cu Agricola Borcea şi 5-0 în deplasare cu Unirea Slobozia; Axiopolis - 2-1 în deplasare cu Înainte Modelu, 4-0 acasă cu Victoria Traian şi 7-1 acasă cu Agricola Borcea. Astfel că se anunţă un meci extrem de interesant!
 

„Victoria rămâne esenţială“

 
Suporterii SSC Farul se mobilizează pentru a merge în număr mare la partida de la Cernavodă. „Farişti, datele problemei nu s-au schimbat! După victoria categorică de la Slobozia si semieşecul Progresului la Olteniţa, am trecut pe primul loc în seria noastră. Distanţa însă a rămas una care poate fi recuperată dintr-un singur meci, 2 puncte faţă de Progresul Spartac şi 3 faţă de Axiopolis Cernavodă, adversara noastră de sâmbătă de la ora 15.00. Victoria rămâne esenţială, însă avem ascendentul moral pe care ni-l oferă poziţia din clasament. Sâmbătă va fi un meci cât o finală, o maree alb-albastră entuziastă va fi gata să-şi conducă favoriţii pe drumul spre victorie! Ne vedem la Gară, la ora 11.30, urmând a pleca spre Cernavodă cu trenul R(egio) 8032, la ora 11.55. Deja am achiziţionat o parte dintre bilete, care costă doar 7,2 lei (preţ fără reducere). De la Gara Cernavodă Pod, vom continua deplasarea pe jos către Stadionul Trust, pe o distanţă de aproximativ 2 km. Invadăm Cernavodă! Promovăm împreună! Mai sunt 10 finale!“, se arată într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a SSC Farul.
 

Se poate întâmpla orice

 
De cealaltă parte, Gheorghe Stănculescu, preşedintele secţiei de fotbal a clubului din Cernavodă, este de părere că meciul cu liderul clasamentului este deschis oricărui rezultat. „Suntem conştienţi că echipa din Constanţa are un lot mult mai bun, mai structurat, mai omogen şi mai valoros, dar mingea e rotundă şi se poate întâmpla orice. Ne-am pregătit ca partida să se desfăşoare în cele mai bune condiţii din punct de vedere organizatoric. Sperăm să facem un joc bun şi să obţinem un rezultat în consecinţă“, a declarat Gheorghe Stănculescu.
 

Progresul 1944 Spartac întâlneşte Agricola Borcea

 
Etapa a 18-a a început ieri, cu meciurile: FC Voluntari II - Delta Dobrogea Tulcea 7-1 şi Sportul Chiscani - Înainte Modelu 1-2. Astăzi, de la ora 15.00, se dispută restul confruntărilor, iar în afară de Axiopolis Cernavodă - SSC Farul au mai fost programate partidele: Victoria Traian - CSM Rm. Sărat, Agricola Borcea - Progresul 1944 Spartac, Unirea Slobozia - Metalul Buzău şi CSM Olteniţa - FCSB II.

Clasament: 1. SSC Farul - 41p, 2. Progresul 1944 Spartac - 39p, 3. Axiopolis - 38p, 4. Unirea Slobozia - 32p, 5. FCSB II - 32p, 6. FC Voluntari II - 31p, 7. Metalul Buzău - 31p, 8. Înainte Modelu - 22p, 9. CSM Rm. Sărat - 17p, 10. CSM Olteniţa - 12p, 11. Agricola Borcea - 11p, 12. Delta Dobrogea Tulcea - 10p, 13. Sportul Chiscani - 10p, 14. Victoria Traian - 0p.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii