Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:20 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sâmbătă, competiţie la sala „Tomis“ din Constanţa Boxerii îi cinstesc memoria antrenorului emerit Aurel Simionescu

ro

27 Jan, 2018 00:00 3082 Marime text

În această lună, s-au împlinit trei ani de la moartea antrenorului emerit de box din Constanţa Aurel Simionescu, iar sâmbătă, 27 ianuarie, la iniţiativa lui Mihai Constantin (antrenor la CS Farul) şi a clubului constănţean, se va desfăşura ediţia a treia a Memorialului Aurel Simionescu. 

Evenimentul va fi găzduit de sala de la Complexul Sportiv Tomis din Constanţa, de la ora 13.00, şi vor participa pugilişti de la cluburi din judeţul Constanţa şi din judeţe învecinate. „Ne facem o datorie de onoare din a-i cinsti memoria maestrului Simionescu, cel care ne-a învăţat box şi nu numai. Dumnezeu să-l odihnească în lumea celor drepţi!“, a declarat Mihai Constantin, un fost elev de-al lui Aurel Simionescu.
 
Fost boxer de valoare, Simionescu s-a remarcat ca un tehnician deosebit, formând generaţii întregi de mari pugilişti. L-a descoperit şi l-a şlefuit inclusiv pe Ionuţ Gheorghe, medaliat cu bronz la Jocurile Olimpice de la Atena din 2004. Aurel Simionescu a activat oficial în box (ca sportiv şi antrenor) 48 de ani, iar în 2009 s-a retras din activitate. Titlul de antrenor emerit i-a fost acordat în anul 2004.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 
Citeşte şi: 
 
„Comemorăm un mare antrenor” Boxerii s-au întrecut la Cupa „1 Decembrie“, cinstindu-i memoria lui Aurel Simionescu (galerie foto + video)
 
„În colţul albastru, Gabi Gabriel Stan!“ Viceprimarul Constanţei, prezentat cu patos la un meci de box (galerie foto + video)
 
Mihai Constantin - „A reprezentat boxul cu cinste” Antrenorul emerit Aurel Simionescu va fi înmormântat astăzi

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii