Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:10 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Șah în parc“ Sportivii de la CS Năvodari, partide amicale cu locuitori ai orașului Năvodari

ro

18 Aug, 2021 00:00 1910 Marime text
 

 
  • Participanții vor primi o diplomă și o medalie, iar turneul se dorește să devină unul tradițional, urmând să fie organizat în fiecare an.
 
Ediția inaugurală a evenimentului „Șah în parc”, organizat de CS Năvodari, va avea loc sâmbătă, 4 septembrie, de la ora 18.00.
 
Sportivii secției de șah a clubului sportiv din Năvodari (pregătiți de antrenorul Daniel Panainte) vor disputa partide amicale cu cetățenii orașului Năvodari. Evenimentul este programat în „Parcul Central” din Năvodari, acolo unde sunt așteptați toți iubitorii sportului minții. Participanții vor primi o diplomă și o medalie, iar turneul se dorește să devină unul tradițional, urmând să fie organizat în fiecare an.
 
În această vară, la Năvodari s-a desfășurat un alt eveniment de gen, întrecerile ediției inaugurale a turneului „Năvodari Open”, găzduit de Centrul de Afaceri din Năvodari. În întrecere și-au demonstrat abilitățile în sportul minții șahiști din Constanța, Năvodari, Brăila, Galați, Mangalia, București, Cumpăna, Slobozia, Medgidia, Sinaia, Arad, Urziceni, Craiova, Techirghiol, Ploiești, Pitești și Tulcea.
 
La start au fost 171 de participanți, iar meciurile s-au disputat simultan în cadrul a patru turnee: Open, Turneul Under-10, Turneul Under-14 și Turneul jucătorilor nelegitimați. „Doi tineri șahiști de la CS Năvodari, Iulia Piștea și Gabriel Sterpu (pregătiți de antrenorul Daniel Panainte), au avut evoluții remarcabile și au câștigat medaliile de aur, dar felicitări merită toți sportivii participanți. Maestrul Internațional Mircea Pavlov a înmânat premiile câștigătorilor și a ținut câte un discurs la fiecare categorie, fiind apreciat de tinerii șahiști pentru experiența și calitățile sale“, s-a arătat pe site-ul oficial al CS Năvodari.

Sursa foto: Facebook (CS Năvodari)
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Turneul „Năvodari Open“ la șah. De la CS Năvodari, Iulia Piștea și Gabriel Sterpu au cucerit aurul
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii