Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:38 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şah CS Năvodari, pe locul întâi la „Cupa Ziua Armatei Române“. Iulia Piştea, cu punctaj maxim (galerie foto)

ro

29 Oct, 2021 00:00 2476 Marime text

 
  • CS Năvodari a evoluat în concurs cu 12 sportivi, care au înregistrat rezultate deosebite.
 
Juniorii secţiei de şah a CS Năvodari au participat la ediţia a 14-a a „Cupei Ziua Armatei Române“, întrecere tradiţională organizată şi în acest an, la Mangalia, de Andrei Furcă.
 
CS Năvodari a înscris în concurs 12 sportivi, care au înregistrat rezultate deosebite, gruparea din Năvodari clasându-se pe locul întâi. Iulia Piștea, Ramona Stoica, Gabriel Sterpu, Ana Maria Sterpu, Delia Panfil, Cristian Diaconescu, Rareș Diaconu, Gabriel Cobzariu, Rafael Ilici, Albert Ilici, Ioana Averiti şi Adrian Melinte au evoluat foarte bine, iar Iulia Piștea a reușit frumoasa performanța de a termina competiţia cu punctaj maxim, ocupând totodata și prima treapta a podiumului.
 
În luna august a acestui an, Andrei Furcă a organizat la Mangalia şi întrecerea „Ziua Marinei“, la care au participat și nouă sportivi de la CS Năvodari, cele mai bune rezultate ale lor fiind două locuri întâi și două locuri doi. Condusă de antrenorul secției de șah, Daniel Panainte, echipa CS Năvodari i-a avut în componență pe Eric Bumbul, Raluca Benczedi, Delia Panfil, Gabriel Sterpu, Ana Maria Sterpu, Ioana Averiti, Adrian Melinte, Ștefan Dumitrache și Cristian Diaconescu. Eric Bumbul a ocupat prima poziție la secțiunea Under-9, cu 3,5 puncte din 5 posibile, iar același loc i-a revenit lui Gabriel Sterpu, la Under-13, cu 3 puncte din 5 posibile. Pe locul doi s-au situat Ștefan Dumitrache (la U-9, cu 3,5 puncte din 5 posibile) și Ioana Averiti (la F12, cu 3 puncte din 5 posibile).
   
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (CS Năvodari)

 
Citeşte şi:
 
Șahiști de la CS Năvodari, pe podium la competiția „Ziua Marinei“, de la Mangalia
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii