Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:05 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Săgeata Năvodari vrea a treia victorie consecutivă FC Farul întâlneşte astăzi, la Constanţa, liderul Ligii a II-a

ro

13 Sep, 2014 00:00 2445 Marime text
FC Farul şi Săgeata Năvodari susţin astăzi, de la ora 11.00, pe teren propriu, meciurile din etapa a treia a Ligii a II-a, seria întâi. La Constanţa, „marinarii“, aflaţi pe locul 7 în clasament, se confruntă cu liderul ierarhiei, ACS Academica Argeş, echipă care trage la promovare. La Năvodari, se întâlnesc formaţia de pe locul 2, Săgeata, care şi-a propus şi ea accederea în primul eşalon, şi Unirea Slobozia.
 
FC Farul este neînvinsă până acum, înregistrând două egaluri, iar astăzi vrea să obţină prima victorie. Elevii lui Marian Pană, Ion Barbu şi Gică Mina vor avea însă o misiune dificilă, primind replica unui adversar puternic, care se află în lupta pentru promovare şi care a câştigat ambele partide susţinute în Liga a II-a. În plus, Farul nu îl va putea folosi pe unul dintre oamenii de bază, Robert Neagoe, eliminat în meciul de Cupa României cu Săgeata Năvodari. Pentru roşul de marţi, mijlocaşul a primit două etape de suspendare şi o amendă de 2.000 de lei. „Sperăm să-l înlocuim cu succes pe Neagoe. Vrem prima victorie din campionat. Academica va avea meci greu cu noi“, a declarat Marian Pană.
 
Cealaltă echipă din seria întâi a Ligii a II-a cu două victorii până acum, Săgeata Năvodari, are ca obiectiv a treia victorie, contra unei echipe incomode, Unirea Slobozia, care a lăsat o bună impresie în sezonul trecut. Năvodărenii se confruntă şi ei cu absenţa unui titular, stoperul Florin Pătraşcu, eliminat şi el în meciul de Cupă de la Constanţa, dar care a primit doar o etapă de suspendare, roşul venind după două cartonaşe galbene. „Unirea e o echipă omogenă, bine organizată şi care nu refuză jocul. Nu vom avea meci uşor, dar, dacă vom fi agresivi, vom acoperi bine terenul din punct de vedere defensiv şi ne vom crea multe ocazii în atac, vom avea câştig de cauză. Mă interesează în primul rând victoria, iar dacă va veni şi la capătul unei evoluţii deosebite, va fi şi mai bine“, a spus antrenorul principal al Săgeţii, Cătălin Anghel.
 
Astăzi, de la ora 11.00, în afară de meciurile de la Constanţa şi de la Năvodari, se mai joacă partidele: CS Baloteşti - ACS Berceni, CF Brăila - Rapid CFR Suceava, FCM Dorohoi - ASC Bacău şi Gloria Buzău - FC Voluntari. Clasament: 1. Academica - 6p, 2. Săgeata - 6p, 3. Suceava - 4p, 4. Brăila - 4p, 5. Voluntari - 3p, 6. Buzău - 3p, 7. Farul - 2p, 8. Slobozia - 2p, 9. Bacău - 1p, 10. Dorohoi - 1p, 11. Baloteşti - 0p, 12. Berceni - 0p.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii