Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:35 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Săgeata Năvodari joacă, astăzi, cu FC Viitorul, în Cupa României

ro

25 Sep, 2014 00:00 2111 Marime text
sageata navodari cupa romaniei, fc viitorul, fc farul, 16-imi cupa romaniei 2014/2015Stadionul „Flacăra“ din Năvodari găzduieşte, astăzi, de la ora 16.00, meciul de fotbal dintre Săgeata şi FC Viitorul, contând pentru 16-imile de finală ale Cupei României. Fiind echipă de Liga I, Viitorul debutează cu această ocazie în competiţie, în vreme ce gazdele de la Săgeata au trecut de un tur, în care au învins FC Farul în deplasare, scor 3-1 după prelungiri. Biletul la meci costă 10 lei (intrare generală).

„În primul rând, e meritul băieţilor că ne-am calificat în 16-imi şi jucăm contra unei echipe de Liga 1. Ne dorim foarte mult să mergem mai departe. Va fi un meci foarte interesant şi chiar îmi pare rău că nu e televizat. Va fi o partidă specială, pentru că aşa sunt toate întâlnirile de Cupă. Cred că va fi o dispută spectaculoasă. Chiar dacă are mulţi jucători tineri, Viitorul a acumulat o experienţă în Liga I. Cred foate mult în capacitatea elevilor mei de a face un meci bun şi a merge mai departe”, a declarat Cătălin Anghel, antrenorul Săgeţii.

„Sper ca meciul să fie frumos, iar noi să ieşim învingători. Pentru mine ar însemna mult să avansăm în competiţie. Ne trebuie dăruire, combativitate şi să fim primii la minge. Suntem o echipă mai matură decât Viitorul, iar acest capitol se poate dovedi decisiv în stabilirea câştigătoarei. Suntem pregătiţi pentru orice, chiar şi pentru penalty-uri”, a spus şi fundaşul Ionuţ Ursu. Un alt fotbalist al Săgeţii, Dusan Dunjic, a arătat: „Viitorul este o echipă foarte bună, dar fără o experienţă deosebită. Victoria e importantă pentru noi. Trebuie să fim agresivi pe teren”. 

Tot astăzi, în 16-imi se mai joacă meciurile: de la ora 16.00 - FC Caransebeş - CSU Craiova, FC Bihor - U Cluj (în direct la Digi Sport 1); de la ora 18.00 - CS Mioveni - Astra Giurgiu (în direct la Sport.ro); de la ora 20.30 - ACS Berceni - Steaua Bucureşti (în direct la Pro TV). Partidele de astăzi sunt ultimele din faza 16-imilor.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii