Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:06 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Săgeata, eliminată de puştii lui Hagi Cătălin Anghel - „Trebuie să recunoaştem superioritatea Viitorului“

ro

27 Sep, 2014 00:00 1906 Marime text
Săgeata Năvodari a fost eliminată din Cupa României în 16-imile de finală de FC Viitorul, care s-a impus cu 3-0 la Năvodari. Antrenorul Săgeţii şi fost principal la Viitorul, Cătălin Anghel, şi-a asumat rezultatul şi a spus că tânăra echipă a lui Hagi i-a fost superioară divizionarei secunde, după cum o arată şi scorul.

„Am început bine meciul, dar am comis erori şi, inexplicabil, pentru că avem jucători cu experienţă, am căzut după primul gol primit. Au fost câteva momente în care puteam reintra în joc. Am ratat o ocazie mare, iar apoi am primit gol imediat. În loc să jucăm, conştientizând că meciul are 90 de minute, noi am început să ne lamentăm. Dar la acest scor, trebuie să recunoaştem meritul adversarului, superioritatea sa. Să ne recunoaştem greşelile, să ne vedem neputinţa pe care am avut-o astăzi (n.r. joi) şi să uităm cât mai repede acest meci. De acum încolo, ne concentrăm numai pe campionat. Trebuie să le ridicăm moralul jucătorilor, care, sigur, nu e ridicat după această înfrângere. Am jucat slab, iar scorul arată că am avut probleme mari. Îmi asum acest rezultat. Ne doream să mergem mai departe şi este ruşinos că ne-a eliminat o echipă foarte tânără. Am avut şi probleme de lot, Guerra şi Deletic accidentaţi, jucători importanţi pentru noi, dar asta nu scuză cu nimic rezultatul“, a declarat Cătălin Anghel.

Hagi - „Şi eu sunt sub examen“

De cealaltă parte, managerul tehnic al Viitorului, Gheorghe Hagi, a remarcat începutul mai slab de meci al elevilor săi, dar a subliniat că, după primul gol înscris, tinerii echipei oaspete s-au descătuşat.
„Copiii merită felicitări. Am întâlnit o echipă cu experienţă, care a jucat în prima ligă. M-am bazat în această partidă pe jucători mai puţin folosiţi în ultimul timp. Au demonstrat că merită să fie cu noi. Încă din seara dinaintea meciului le-am spus că e un examen pentru ei şi să-şi arate valoarea. Cătălin Anghel a muncit mult alături de noi, a făcut lucruri bune şi îi urez baftă în lupta pe care o duce pentru promovare. E un băiat serios. Nu ne gândim la câştigarea Cupei României, este o oportunitate pentru cei tineri să crească. Trebuie să le dau spaţiu, că altfel nu am când să-i văd. Până în iarnă, trebuie să-mi fac o părere asupra tuturor. Toată lumea, inclusiv eu (n.r. râde), suntem sub examen în tur. Sunt mulţumit de jocul de azi (n.r. joi), chiar dacă am început timid şi am fost dominaţi copios în start. Era normal însă, pentru că sunt copii, mulţi dintre ei juniori. După primul gol au crescut însă, s-au mişcat mai mult, au vrut mai mult. Încercăm să devenim mai buni, pentru că Liga I e grea“, a punctat „Regele“.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii