Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:45 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-au pus în vânzare biletele la meciul SSC Farul - Pescăruşul Sarichioi Provocare lansată pentru suporterii constănţeni (galerie foto)

ro

22 Jun, 2017 00:00 4543 Marime text
Returul barajului de promovare în Liga a 3-a de fotbal, dintre campioanele judeţelor Constanţa şi Tulcea, SSC Farul, respectiv Pescăruşul Sarichioi, se va disputa sâmbătă, 24 iunie, de la ora 17.30, pe stadionul „Farul“ din Constanţa. Biletele costă 5 lei (intrare generală), iar copiii cu vârsta de până în 14 ani beneficiază de intrare gratuită.
 
SSC Farul s-a impus la Sarichioi cu 7-2, astfel că e practic promovată în eşalonul al treilea. Meciul de sâmbătă va conta doar pentru palmares, însă are o însemnătate foarte mare pentru echipa constănţeană şi pentru fanii ei, fiind prima întâlnire oficială pe care SSC Farul o dispută pe stadionul „Farul“ de la înfiinţarea ei, în vara anului trecut. Nici că se putea prilej mai nimerit ca echipa de pe litoral să sărbătorească promovarea în Liga a 3-a, decât pe stadionul „Farul“, în mijlocul constănţenilor, care sunt aşteptaţi în număr cât mai mare la meci! Lovitura de start a meciului va fi dată simbolic de medaliatul olimpic la nataţie Răzvan Florea.

Invitaţii pentru fostele glorii 

Biletele s-au pus în vânzare de ieri, la stadionul „Farul“, iar până la ora meciului se vor comercializa astfel: joi, 22 iunie - la sediul clubului (str. Primăverii nr. 2), între orele 9.00 şi 20.00, iar de vineri, 23 iunie, se vor găsi şi la casele de bilete de pe strada Primăverii (vineri, între orele 9.00 şi 18.00; sâmbătă, de la ora 9.00 şi până când începe meciul). Conducătorii SSC Farul au precizat că fostele glorii ale Farului (jucători, antrenori, oficiali sau alte persoane) sunt aşteptate la club (sau să ia legătura cu cineva de la SSC Farul) pentru a primi invitaţii la meci.

 „Promovăm împreună“ 

Totodată, cei de la SSC Farul le-au lansat o provocare fanilor constănţeni. „Provocăm toţi suporterii care au însoţit Farul în deplasarea la Sarichioi şi nu numai să achiziţioneze cel puţin 5 bilete la meciul retur! Şi să le împartă după bunul plac: membrilor familiei care i-au însoţit prima oară la un meci sau care i-au călăuzit spre alte pasiuni, persoanei iubite, unui vecin sau pur şi simplu unei persoane necunoscute sau nevoiaşe.
 
De multe ori am fost întrebaţi, în trecut, dacă ne gândim şi la oamenii care nu-şi permit nici măcar să achite biletul de intrare, deşi şi-ar dori să ia parte la meci. Răspunsul a fost mereu «DA!». Tocmai de aceea lansăm această provocare şi tot de aceea, până acum, intrarea la meciurile SSC Farul a fost gratuită. Meciul de sâmbătă, ora 17.30, va fi prima reprezentaţie plătită a echipei. Un spectacol pe gazon, un spectacol în tribunele stadionului «Farul», premierea campionilor Dobrogei şi Tombola Suporterilor. De altfel, aceasta este o practică veche a nucleului galeriei fariste, care de multe ori a achiziţionat mai multe bilete, spre a le repartiza cu titlu gratuit cetăţenilor.
 
Va fi un moment deosebit, mai ales datorită revenirii acasă. Un început perfect pentru o seară de sâmbătă, alături de familie, persoana iubită sau prietenii dragi. Unul dintre obiectivele proiectului SSC Farul este redarea bucuriei fotbalului publicului constănţean. Şi cu ajutorul dvs. va fi realizat!
 
Pentru farişti, această promovare echivalează şi chiar depăşeşte ca importanţă chiar şi un titlu naţional! De aceea ne dorim să fim cât mai mulţi! Vă aşteptăm la stadion să ne susţinem favoriţii ca în vremurile bune! Promovăm împreună!“, se arată într-un comunicat al SSC Farul.
 
Sursa foto: Facebook (SSC Farul)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii