Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:23 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-au marcat nouă goluri Giani Nedelcu, prezent la meciul FC Farul - Sport Prim Oltina. Ce anunţ a făcut (galerie foto)

ro

19 Aug, 2016 00:00 5696 Marime text

FC Farul a disputat, aseară, un nou meci amical, întâlnind pe teren propriu echipa Sport Prim Oltina (nou-promovată în Liga a V-a). „Marinarii” s-au impus cu 7-2, iar la partidă a fost prezent şi Giani Nedelcu, preşedintele Consiliului Director al FC Farul.
 
Mihai Guliu, antrenorul FC Farul, a început meciul în alcătuirea: Siminicianu - Dincă, Rusu, Fl. Anca, Bălan - C. Ciobanu, Şuta - V. Şicu, Husein, I. Lupu - Caciandone. Toată linia de fund a fost formată din juniori de la Academia Farul, dintre care fundaşul stânga, Bălan, s-a accidentat în prima repriză şi a fost înlocuit de „Pele” Păun. Acesta a jucat în faţa apărării, iar Şuta a coborât pe partea stângă a defensivei. Scorul pauzei a fost 3-1, în urma golurilor lui I. Lupu, Fl. Anca, C. Ciobanu, respectiv Ergut.

Rotea a fost eliminat

În partea secundă, la Farul au mai jucat Gheorghete - T. Halep, C. Ghenciu, Pană, I. Costea, T. Uzun şi Ştefu. Fundaşul Rotea, de la oaspeţi, a văzut al doilea cartonaş galben şi a fost eliminat, dar protocolul partidei a permis ca în locul său să intre un alt fotbalist. În repriza a doua s-au mai marcat cinci goluri, patru de către Farul (Şicu 2, T. Halep 2) şi unul de către Sport Prim Oltina (Ferenţi), astfel că scorul final a fost 7-2 în favoarea constănţenilor. Din echipa Sport Prim, antrenată de Narcis Grigore, nu au lipsit jucători precum Ad. Paraschiv (portar), I. Mihai, Rotea, Dincu, Alexandru, Ergut Asan, Mitu, Eren Asan, St. Marin, Selciuc, Mareş ori Ghiocan Mustafa. Partida a fost arbitrată de Laurenţiu Ciuchiţă, asistat de Aurel Oniţa şi Sebastian Stoianof.

A văzut meciul de la masa presei

La meci a fost prezent şi Giani Nedelcu, preşedintele Consiliului Director al FC Farul, care, în condiţiile în care uşile de la tribuna oficială sunt sigilate, a urmărit partida de la masa presei. Nedelcu a anunţat că datoriile clubului s-au mai redus, atingând acum suma de 520.000 de euro,  şi că face eforturi să evite falimentul şi desfiinţarea clubului.    

Tags: Mihai Lupu


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii