Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:11 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-a schimbat ziua meciului cu Dinamo II FC Farul susţine astăzi un amical

ro

27 Apr, 2013 00:00 1277 Marime text
FC Farul susţine astăzi o partidă de verificare, întâlnind la Constanţa, pe arena centrală, de la ora 11.00, echipa CS Eforie, liderul play-out-ului Ligii a IV-a. FC Farul are rundă liberă astăzi, astfel că a solicitat formaţia din Eforie pentru această întâlnire de verificare.

În mod normal, CS Eforie avea meci astăzi, în etapa a patra a competiţiei, însă, pentru a putea juca cu Farul, a devansat meciul de pe teren propriu cu Carsium Hârşova, partidă pe care a câştigat-o cu 10-2. În cele patru meciuri disputate până acum în play-out, CS Eforie a înregistrat numai victorii.
După atâtea rezultate nefavorabile, „marinarii” au primit şi o veste bună, câştigând la masa verde, cu 3-0, partida cu Sportul Studenţesc. Trei puncte de aur pentru Farul, care speră să cucerească în aceeaşi manieră încă şase, din meciurile (tur şi retur) cu Rapid CFR Suceava, partide pe care constănţenii le-au pierdut pe teren. Oficialii Farului contestă dreptul de joc al mai multor jucători de la Suceava în cele două confruntări directe, aşteptând o decizie favorabilă lor din partea Federaţiei Române de Fotbal.
În etapa următoare, Farul va întâlni Dinamo II pe teren propriu, într-un alt mare derby al retrogradării, însă partida nu se va mai juca în Sâmbătă Mare, pe 4 mai, aşa cum fusese stabilit iniţial, ci o zi mai devreme, vineri, 3 mai, de la ora 11.00. În aceeaşi etapă a 24-a a Ligii a 2-a, Săgeata Năvodari va juca în deplasare cu CS Otopeni, joi, 2 mai, de la ora 15.00.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii