Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:21 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-a renuntat, pana in vara, la varianta Mihai Bucos

ro

18 Feb, 2003 00:00 674 Marime text

Sedinta Consiliului de Administratie al RC Farul Constanta

Din cauza conditiilor financiare, consilierul tehnic regional al federatiei franceze ar putea veni la formatia de pe litoral abia din vara

In cadrul sedintei Consiliului de Administratie al clubului de rugby RC Farul Constanta, ce a avut loc sambata, s-a luat decizia renuntarii la instalarea lui Mihai Bucos in functia de antrenor principal la formatia de pe litoral, din motive financiare. Bucos, actualmente consilier tehnic regional al Federatiei Franceze de Rugby, ar fi putut veni la Constanta pentru o perioada de cinci ani, doar daca i se asigurau minimum conditiile financiare de acolo, mult peste posibilitatile din Romania. "Clubul nu are, momentan, posibilitati financiare pentru a-i onora contractul domnului Bucos si am hotarat sa amanam discutiile cu dansul pana in vara", a spus presedintele Jean Garabet. In aceste conditii, de pregatirea echipei se vor ocupa in retur Mihai Naca, Nicolae Fulina si Nicusor Dinu. Formatia constanteana a ramas, la finele turului, fara antrenor principal, dupa ce Rada Trnyacsev si-a reziliat contractul si a plecat in SUA.

Pregatiri pentru Adunarea Generala

Tot in cadrul sedintei de sambata s-a aprobat ordinea de zi a Adunarii Generale a clubului, fixata pentru duminica, 23 februarie, ora 10.30, in sala Senatului din Campusul Universitatii "Ovidius". La aceasta sunt invitati sa participe toti membrii fondatori si asociati ai clubului. Cu o zi inainte, sambata, va avea loc o noua sedinta a Consiliului de Administratie, legata strict de organizarea Adunarii Generale.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii