Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:10 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-a jucat baschet pentru îngerul Andreea Diana Oaida „Vei fi prezentă mereu în echipa sportului constănţean!”

ro

23 Jul, 2016 00:00 3596 Marime text
Sala Sporturilor din Constanţa a găzduit un eveniment emoţionant de baschet în memoria Andreei Diana Oaida, tânăra de la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu“ din Constanţa, care a decedat în tragicul accident rutier de la Mihai Viteazu, de luna trecută. Andreea Diana Oaida făcea parte din echipa de baschet a colegiului.

La evenimentul intitulat sugestiv „Baschet pentru un înger" au participat echipe feminine (CSS1 Constanţa, Colegiul Naţional Mihai Eminescu) şi masculine (BC Athletic, Liga de Baschet Amator), iar acţiunea s-a bucurat de succes. Organizatorii au pregătit şi un afiş, cu două mesaje: „Ne este dor de tine!” şi „Astăzi şi întotdeauna, vom juca pentru tine!”.

„Nu am participat la această acţiune nici în calitate de preşedinte al Asociaţiei Judeţene de Baschet, nici al Asociaţiei Terra Semper Fidelis, am fost acolo în calitate de om. Am fost şi am jucat împreună pentru Andreea! Felicitări colegelor şi prietenelor ei şi tuturor celor care au avut această frumoasă iniţiativă. Ele s-au mobilizat în aceste momente dificile. Merită tot respectul nostru! Vă mulţumesc din suflet tuturor celor care ne-aţi fost alături! Viaţa merge înainte!“, a spus Andrei Talpeş.

Plină de emoţie s-a arătat şi Janet Hârbu, antrenoarea echipei de baschet a Colegiului Naţional „Mihai Eminescu“. „Astăzi şi întotdeauna am jucat şi vom juca pentru tine, copil special! Baschet pentru un inger! Bunul Dumnezeu să te aibă la dreapta Sa! Vă mulţumesc pentru că aţi fost alături de familia de baschet care am clădit-o cu dragoste şi dăruire. Vă spun că, indiferent de ramura sportivă, m-am dedicat şi mă dedic întru totul pentru elevii mei, pe care îi consider ca şi copiii mei! Le mulţumim tuturor celor care au participat şi celor care ne-au sprijinit. Vă mulţumesc, dragi copii, dragele mele fete năzdrăvane, că mi-aţi demonstrat încă o dată cât de mult vă iubiţi şi că nu aţi uitat niciodată ceea ce v-am învăţat: să fiţi mereu unite, să vă ajutaţi reciproc, să fiţi mereu o echipă şi împreună formăm o familie. Vă mulţumesc tuturor şi vă iubesc!“, a spus Janet Hârbu.

„Respect pentru evenimentul «Baschet pentru un înger», o acţiune ca o lecţie de viaţă pe care au dat-o elevele Colegiului Naţional «Mihai Eminescu», care vor ajunge adulţi minunați şi valoroşi, pentru că au sentimente de compasiune, implicare, iubire şi respect. Andreea, vei fi prezentă mereu în echipa sportului constănţean! Sunt bucuroasă să fiu în mijlocul acestor oameni!”, a arătat şi Mariana Solomon, oficial al Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii