Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:16 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-a întors din străinătate la echipa lui Hagi „Viitorul este casa mea. Mă simt cel mai bine aici“

ro

28 Jan, 2020 00:00 1728 Marime text

Revenit la FC Viitorul de la echipa spaniolă Athletic Bilbao, sub formă de împrumut, fundaşul stânga Cristian Ganea a explicat de ce a ales echipa constănţeană.


„Am avut oferte şi din alte ţări, dar am ales Viitorul, pentru că este casa mea şi mă simt cel mai bine aici. Cred că aceste cinci luni îmi vor fi de folos. Pentru mine a fost o perioadă grea în Spania, deşi m-am acomodat cu vestiarul. Nu am jucat însă. M-am întors în România pentru a evolua, întrucât, până la urmă, ca fotbalist, dacă nu joci, nu te simţi bine. Vreau să fac treabă bună la Viitorul, să ne calificăm în primul rând în play-off, iar pe viitor vom vedea. Nu mi-am propus nimic altceva“, a declarat Cristian Ganea, pentru site-ul oficial al clubului.


Gana a mai evoluat la FC Viitorul în perioada 2015-2018, în care a marcat opt goluri în 94 de partide de Liga 1. Totodată, jucătorul a cucerit titlul de campion cu FC Viitorul în sezonul 2016-2017 şi este marcatorul victoriei constănţene din preliminariile Ligii Campionilor, sezonul 2017/2018, când FC Viitorul s-a impus cu 1-0 în meciul cu Apoel Nicosia.


Sursa foto: FC Viitorul


Citeşte şi:

Fotbalistul Cristian Ganea s-a întors la FC Viitorul

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii