Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:58 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Un alt transfer Rugbyştii de la Tomitanii, stagiu de pregătire, la Constanţa, alături de CSM Bucureşti, echipă de Superligă

ro

20 Feb, 2018 00:00 2567 Marime text
Tânăra echipă de rugby Tomitanii Constanţa, aflată pe locul întâi în Divizia Naţională de seniori, după meciurile din tur, susţine un stagiu comun de pregătire, la Constanţa, cu CSM Bucureşti, formaţia de pe locul trei în Superligă, primul eşalon valoric al rugby-ului românesc.
 
Echipa din capitală a sosit ieri la Constanţa, iar perioada de pregătire alături de Tomitani va dura o săptămână. Antrenamentele se vor derula la stadionul „Mihai Naca“, iar la finalul stagiului cele două formaţii vor susţine un meci amical. „Este o acţiune benefică pentru noi, alături de o echipă valoroasă şi experimentată din Superligă“, a declarat Cristian Cojocaru, antrenorul Tomitanilor.
 
Tânăra formaţie de pe litoral (nou promovată) se întăreşte în perspectiva returului de campionat, transferând în această iarnă doi jucători de la CSM Bucureşti, Alberto Tutunea (linia I) şi Ionuţ Macoveanu (linia a II-a), iar o altă achiziţie este Mădălin Mihalache (mijlocaş la grămadă), care a fost plecat o perioadă la muncă în străinătate. Totodată, oficialii Tomitanilor doresc să mai perfecteze cel puţin două transferuri.
 
Echipa constănţeană a încheiat anul 2017 la diferenţă de cinci puncte faţă de a doua clasată. Formaţia de pe litoral, care are şase victorii şi o înfrângere în şapte partide, este revelaţia competiţiei. Prima etapă din retur, în care Tomitanii va întâlni Bucovina Suceava, este programată pe 17 martie. În tur, constănţenii s-au impus cu 34-20.

UPDATE:

Tomitanii au anunţat efectuarea unui alt transfer, Ionuţ Cătălin Zarnea (linia I, născut în anul 1996), de la echipa de Superligă SCM Timişoara. Zarnea are 1,89 m şi 122 kg.

Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii