Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:51 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rugbyștii de la Tomitanii și CS Năvodari se întâlnesc în semifinalele Diviziei Naționale la Constanța

ro

05 May, 2018 14:53 1693 Marime text
Astăzi, în urma rezultatelor înregistrate în etapa a 14-a, ultima din sezonul regulat, s-a aflat unde se va juca una dintre semifinalele Diviziei Naționale de seniori la rugby, Tomitanii Constanța - CS Năvodari.

Partida se va disputa, sâmbătă, 12 mai, la Constanța, pe stadionul Mihai Naca, cu echipa Tomitanii gazdă.

Formația pregătită de Cristian Cojocaru a încheiat sezonul regulat pe locul doi, cu 54 de puncte, în vreme ce formația din Năvodari (antrenori, Cristian Husea,  Cornel Suciu și Virgil Năstase) a fost a treia, cu 53 de puncte, astfel că Tomitanii și-au câștigat dreptul de a susține semifinala acasă.

Astăzi, atât Tomitanii, cât și CS Năvodari au evoluat în deplasare și au înregistrat victorii cu punct bonus ofensiv, astfel că cele două echipe au rămas pe locurile dinaintea rundei (Tomitanii - 2, CS Năvodari - 3).

Tomitanii au dispus de CS U AV Arad, scor 53-12 (19-5), marcând Johnny Sola - 2 eseuri, Zaharia, Jean Don, Cucoș, Părălește, Alexe, Burlacu și Homiuc - câte un eseu, Afloare - două transformări, Homiuc și Burlacu - câte o transformare.

CS Năvodari a învins RC Bârlad cu 36-23, punctând prin Ciubotariu - 2 eseuri, Agapie, Ogea și Perju - câte un eseu și Trandafir - 4 transformări și o lovitură de pedeapsă.

Cealaltă semifinală a DNS este Gloria Buzău (locul 1 în sezonul regulat) - RC Bârlad (locul 4). Câștigătoarele din cele două meciuri din penultimul act se vor întâlni în finala campionatului.   

Sursa foto: ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii