Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:00 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rugbyştii de la Tomitanii Constanţa joacă sâmbătă primul meci acasă din noul sezon al SuperLigii

ro

07 Sep, 2019 00:00 1883 Marime text
Stadionul „Mihai Naca“ din Constanţa găzduieşte, sâmbătă, 7 septembrie, de la ora 10.30, meciul de rugby Tomitanii Constanţa - Universitatea Cluj, din etapa a doua a SuperLigii.
 
Ambele adversare vin după înfrângeri în deplasare în runda inaugurală, Tomitanii - 17-42 cu CSM Ştiinţa Baia Mare, U Cluj - 19-54 cu Timişoara Saracens. Tot sâmbătă se joacă şi celelalte meciuri ale etapei: de la ora 10.30 - CSM Ştiinţa Baia Mare - CSA Steaua Bucureşti (în direct la TVR1 şi TVR HD); de la ora 12.30 - Dinamo Bucureşti - Timişoara Saracens (în direct la rugbv TV).
 

FC Viitorul dispută un amical

 
Având în vedere că Liga 1 de fotbal se va relua pe 13 septembrie, pentru a face loc acţiunilor loturilor reprezentative, FC Viitorul va disputa sâmbătă, 7 septembrie, de la ora 12.00, un meci amical, la Călăraşi, contra Chindiei Târgovişte, nou promovată în Liga 1. 

Cele două formaţii s-au întâlnit deja în acest sezon, în etapa a doua a campionatului, când FC Viitorul s-a impus, în deplasare, cu 1-0. Pentru această partidă amicală, FC Viitorul nu va putea miza pe unii jucători, o parte fiind accidentaţi, iar alţii, precum Andrei Ciobanu, Radu Boboc şi George Ganea, sunt convocaţi la lotul naţional Under-21 pentru prima partidă din preliminariile Campionatului European de tineret din 2021. Următorul meci oficial pentru FC Viitorul va avea loc luni, 16 septembrie, de la ora 21.00, la Ovidiu, cu Gaz Metan Mediaş, liderul campionatului.
 

Hortia Tecău, prezent la deschiderea „Cupei Litoralului“

 
Moment aniversar la Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru” din Constanţa, unde sâmbătă, 7 septembrie, de la ora 9.30, debutează ediţia cu numărul 50 a „Cupei Litoralului“ la tenis de câmp. La festivitatea de deschidere va lua parte şi campionul Horia Tecău, fost elev al LPS şi fost câştigător al acestei competiţii, în 1996.

„Cupa Litoralului“ este cea mai veche competiţie de tenis de juniori din România. De-a lungul anilor, la vârsta de 8, 10 şi 12 ani şi-au înscris numele pe lista învingătorilor nume cu rezonanţă în sportul alb: Simona Halep - câştigătoare în anul 1998, Horia Tecău, George Cosac, Andrei Pavel, Victor Hănescu, Ruxandra Dragomir, Vasile Antonescu şi mulţi alţii. Ediţia din acest an va reuni jucători la categoriile 10, 12, 14 şi 16 ani, fete şi băieţi, în probele de dublu, întrecerile fiind programate în perioada 7 - 12 septembrie, în baza de tenis de câmp a LPS.
 

Sâmbătă, meciuri în Liga a 3-a

 
În etapa a treia a Ligii a 3-a de fotbal, seria secundă, meciul CS Poseidon Limanu - 2 Mai (nou-promovată, locul 16, ultimul, fără niciun punct) - Agricola Borcea (locul 9, cu 2 puncte) a fost amânat. Celelalte reprezentante ale judeţului Constanţa în competiţie joacă astfel, sâmbătă, 7 septembrie, de la ora 17.00: CS Făurei (locul 14, fără niciun punct) - Axiopolis Cernavodă (locul 13, cu un punct) şi ACS Mostiştea Ulmu (locul 11, cu un punct) - CS Medgidia (locul cinci, cu patru puncte). 
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanţa
 
 
 
 
    
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii