Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:33 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rugbyștii de la Tomitanii Constanța au învins în deplasare RCM Galați

ro

14 Apr, 2018 22:42 2257 Marime text
Etapa a 11-a a Diviziei Naționale de seniori la rugby i-a adus o victorie în deplasare, astăzi, formației Tomitanii Constanța, 31-26 (19-12) cu RCM Galați.

Oaspeții (nou-promovați în DNS) au marcat cinci eseuri, prin Cucoș - 2, Sola, Homiuc și Afloare, iar trei dintre încercări au fost transformate. Echipa gălățeană a punctat din patru eseuri și trei transformări.

A fost un meci greu, destul de complicat. Două dintre eseurile gazdelor au venit pe intercepții. Ne bucurăm pentru victorie. Au fost o atmosferă și o vreme frumoase la meci, iar spiritul de sportivitate a domnit pe gazon. Am folosit întreg lotul. Așteptăm cu nerăbdare partida viitoare, cu Gloria Buzău, sâmbătă, de la ora 10.00, la Constanța, a declarat Cristian Cojocaru, antrenorul echipei Tomitanii.

Cealaltă reprezentantă a județului Constanța în competiție, vicecampioana CS Năvodari (antrenori, Cristian Husea, Cornel Suciu și Virgil Năstase), a jucat astăzi pe terenul Gloriei Buzău, pierzând cu 13-39.

Un scor prea mare față de jocul disputat. Felicitări băieților noștri pentru jocul prestat! Însănătoșire grabnică celor accidentați! Ne vedem sâmbătă, 21 aprilie, pe stadionul Flacăra, începând cu ora 10.00, unde vom primi pe Știința Petroșani. Vă așteptăm alături de noi!, a fost mesajul CS Năvodari.

Pe primul loc în clasament se află Gloria Buzău, urmată de Tomitanii (care are însă un meci în minus) și de CS Năvodari.  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii