Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:57 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rugbyștii de la Tomitanii Constanța au învins în deplasare Bucovina Suceava și au urcat pe locul întâi în Divizia Națională!

ro

18 Nov, 2017 14:45 3554 Marime text
Tânăra echipă de rugby Tomitanii Constanța, nou-promovată în Divizia Națională, a urcat, astăzi, în fotoliul de lider al campionatului, în urma victoriei de pe terenul campioanei en-titre, Bucovina Suceava, aflată însă momentan pe penultimul loc.
 
Meciul a fost o restanță din etapa întâi a DNS, iar Tomitanii au învins cu 34-20 (34-3), realizând cele cinci puncte (succes cu punct bonus), care le-au permis să urce în ierarhie de pe locul trei pe unu, la egalitate de puncte, 25, cu Gloria Buzău, dar cu esaveraj superior. A fost totodată a cincea victorie la rând a constănțenilor în competiție!
 
Pentru Tomitanii au punctat la Suceava  Sola - două eseuri, Sasu, Coman, Ștefăroi și Cucoș - câte un eseu, Lolea și Afloare - câte o transformare. 
 
Oaspeții au început meciul în alcătuirea: Dragoș Burlacu, Ștefan Ștefăroi, Ștefan Cucoș, Johnny Sola (cpt.), Ionuț Coman, Răzvan Lolea, Alexandru Afloare, George Popa, Adrian Țală, Bogdan Sasu, Cristian Emanoil Zaharia Picincu, Andrei Drelciuc, Alexandru Alexe, Cristi Boboc și Jean Don. În partea secundă, au fost folosite toate cele opt rezerve: Victor Galanton, Flavian Cuprian, Gabriel Ciorbac, Mihai Tăbuș, Teodor Andrei, Andrei Homiuc, Adrian Părălește și Gino Daniș.   
 
După pauză mai ales, dar și în prima parte, jocul a fost destul de încâlcit, unul greoi, și de o parte, și de alta, în anumite secvențe. În seara dinaintea partidei a plouat, astfel că terenul a fost destul de greu. Ne bucurăm însă că am câștigat, iar acum așteptăm, săptămâna viitoare, derby-ul cu RC Bârlad, din cealaltă restanță, pe care sperăm de asemenea să-l câștigăm, a declarat antrenorul Tomitanilor, Cristian Cojocaru.
 
Meciul Tomitanii - RC Bârlad se joacă sâmbătă, 25 noiembrie, de la ora 14.00, pe stadionul Mihai Naca din Constanța. În clasament, RC Bârlad se află pe locul patru, cu 20 de puncte, având, ca și formația constănțeană, o singură înfrângere până acum.    

Sursa foto: Facebook  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii