Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:12 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rugbyştii de la LPS „Nicolae Rotaru“ Constanţa vor disputa finala Diviziei Naţionale de juniori!

ro

06 May, 2018 17:27 4499 Marime text
Echipa de rugby Under-15 a LPS „Nicolae Rotaru“ Constanţa s-a calificat în finala Diviziei Naţionale de juniori, în care va întâlni, duminică, 13 mai, CSO Pantelimon.

Clasată pe locul doi în seria Muntenia a competiţiei, LPS a întâlnit în semifinale, astăzi, în deplasare, CSS Gura Humorului, care a încheiat zona Moldova pe prima poziţie şi avea şase victorii din şase.

Pregătiţi de Nicolae Radu Mocanu şi Adrian Pllotschi, constănţenii s-au impus însă cu 25-5 şi vor lupta pentru aurul naţional!

Punctele echipei de pe litoral au fost reuşite de Ionuţ Sava (două eseuri), David Pătru, Răzvan Călin (câte un eseu) şi Marian Munteanu (o transformare şi o lovitură de pedeapsă).

În cealaltă semifinală, CSO Pantelimon (locul 1 în seria Muntenia) a trecut de echipa din Iaşi (locul 2 în seria Moldova).

LPS Constanţa şi CSO Pantelimon s-au confruntat aşadar şi în grupă, iar în ultima partidă constănţenii au câştigat pe litoral cu 15-10.

Toţi spun că noi suntem favoriţi în meciul pentru titlu, dar o finală e o finală. Intervin şi emoţiile. E o dispută echilibrată. Sper să facem faţă şi să aducem aurul la Constanţa. Băieţii au muncit foarte mult, au răspuns foarte bine la antrenamente şi am mare încredere în ei. Cred că se va termina cu bine, a declarat Nicolae Radu Mocanu.

Deocamdată, nu s-a stabilit unde se va disputa finala, dar e posibil să se joace pe teren neutru, în Bucureşti.  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii