Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:46 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rugbyştii de la LPS „Nicolae Rotaru“ Constanţa, campionii României la categoria Under-15! (video)

ro

14 May, 2018 09:47 3720 Marime text
Echipa de rugby Under-15 de la Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru“ Constanţa a realizat o mare performanţă, devenind campioana României, după ce a câştigat finala Diviziei Naţionale de juniori de la această categorie de vârstă.

În finala disputată pe terenul 2 al Complexului Arcul de Triumf din Bucureşti, jucătorii pregătiţi de Nicolae Radu Mocanu şi Adrian Pllotschi au învins CSO Pantelimon cu 17-7 (7-7), punctele constănţenilor fiind reuşite de Marian Muntianu (un eseu şi o transformare), Răzvan Călin şi Marian Bodorin (câte un eseu).

CSO Pantelimon a început jocul în forţă, deschizând scorul, dar, încet-încet, am echilibrat partida, am egalat, iar apoi ne-am impus jocul şi am câştigat. După evoluţia şi rezultatele obţinute în finală şi în timpul campionatului, titlul nostru e pe deplin meritat. Fără discuţie. Toţi oamenii de rugby prezenţi la finală au fost de acord cu aceasta. Au spus că partida pentru aur a depăşit din punct de vedere calitativ nivelul Under-15, aducând mai degrabă cu o partidă Under-17. Pe parcursul stagiunii, am înregistrat un singur egal, 3-3 cu CSO Pantelimon în primul meci al sezonului, în rest numai victorii. Este adevărat, la unul dintre succese, 17-6 cu Steaua în deplasare, ni s-a dat meci pierdut cu 0-5 din pricina unui viciu procedural. Apoi însă, după acest meci, s-a schimbat regulamentul şi ni s-a dat dreptate. În tot campionatul, adversarii ne-au marcat doar două eseuri, a declarat Nicolae Radu Mocanu.         

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii