Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:46 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rugbyştii de la CS Năvodari au meci astăzi cu echipa naţională Under-20

ro

19 Feb, 2019 10:14 1820 Marime text
Stadionul „Flacăra“ din Năvodari găzduieşte astăzi, de la ora 15.30, meciul amical de rugby dintre CS Năvodari (Divizia Naţională de seniori) şi echipa naţională Under-20 a României.

Din formaţia reprezentativă, care se pregăteşte pentru evoluţia de la Campionatul European (Portugalia, 27 martiei - 8 aprilie), fac parte şi cinci constănţeni: trei de la Tomitanii Constanţa (Andrei Cabason, Laurenţiu Pocovnicu, Emanuel Grigore) şi doi de la CS Năvodari (Flavian Cuprian, Răzvan Ivan).

Echipa Under-18 a CS Cleopatra Mamaia a întâlnirt într-un meci de verificare formaţia de aceeaşi vârstă a clubului englez Nailsea Backwell RFC.

Cleopatra s-a impus cu 60-12 (48-7), marcatorii trupei de pe litoral fiind Ştefan, Săvuţ, Spiridon - câte două eseuri, Veru, Toderaş, Neagu, Barbu - câte un eseu, Pândichi - patru transformări şi Barbu - o transformare.

Sursa foto: Facebook (CS Năvodari)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Dobrogean 19 Feb, 2019 11:44 Asa mai merge...mai bucurati cititori cand dati stiri despre rugbyul constantean(juniori si seniori)...lumea asta asteapta stiri sportive cu toate sporturile din Dobrogea.CS Cleopatra au si ei convocati la Nationala Romaniei U18 4 jucatori in vederea Capionatului European ce se desfasoara in Rusia 12-22 Aprilie.E o mandrie pentru cluburile constantene si asa trebuie mediatizat pentru a atrage tinerii spre rugby....