Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:32 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RCJ Farul şi Tomitanii joacă în cuplaj Rugbyştii de la Cleopatra Mamaia dispută finala Campionatului Naţional

ro

06 Jun, 2015 00:00 2767 Marime text
Echipa de rugby Cleopatra Mamaia susţine, astăzi, finala Campionatului Naţional rezervat sportivilor de până în 19 ani. În meciul pentru titlu, rugbyştii pregătiţi de Nicolae Radu Mocanu şi Victor Bezuşcu întâlnesc CSA CSS Steaua Bucureşti, partida fiind programată în capitală, pe stadionul „Arcul de Triumf”, de la ora 19.30, în direct la rugbytv.ro.

În semifinală, Cleopatra, care a încheiat pe primul loc sezonul regulat, a învins cu un scor fluviu, 88-0, LPS Focşani, într-o partidă disputată la Constanţa. În ultimul meci direct dintre Cleopatra şi Steaua, jucat la Constanţa în sezonul regulat, dobrogenii s-au impus cu 27-14.

Derby-ul judeţului Constanţa în Divizia A

Tot astăzi, stadionul „Mihai Naca“ din Constanţa găzduieşte un interesant cuplaj rugbystic. De la ora 11.00, se întâlnesc în etapa a cincea a Diviziei A (eşalonul trei al rugby-ului românesc) gazdele de la RCJ Farul şi CSRTM Callatis Mangalia. Ambele echipe au pierdut toate cele trei meciuri jucate până acum şi ocupă în clasament, fără niciun punct, locul 5 (Farul), respectiv 7 - ultimul (Callatis). După încheierea acestei partide, începe, la ora 13.00, meciul Tomitanii Constanţa - Griviţa Bucureşti, contând pentru runda a 13-a (penultima) a Campionatului Naţional Under-18, zona Muntenia. Calificaţi deja la turneul final, Tomitanii (antrenori, Cristian Cojocaru şi Adrian Tinca) sunt liderii clasamentului, cu 54 de puncte, în vreme ce Griviţa se află pe poziţia a şaptea (penultima), cu 11 puncte.

Meci tare la Năvodari

Tot astăzi, la Năvodari, pe stadionul „Flacăra“, CS Năvodari, liderul clasamentului (rezultatele echipei Under-23 a CSM Bucureşti neluându-se în calcul) joacă tocmai cu echipa din capitală, în etapa a 11-a a Diviziei Naţionale (eşalonul secund de seniori). Este derby-ul rundei. CSM Bucureşti a câştigat toate cele nouă meciuri jucate până acum, având 42 de puncte, în vreme ce formaţia gazdă, pregătită de Cornel Suciu, Cristian Husea şi Virgil Năstase, care a învins în ultimele şapte partide disputate, are până acum opt victorii, un egal şi o înfrângere, totalizând 39 de puncte. Meciul începe la ora 13.00, iar spectatorii beneficiază de intrare liberă. CS Năvodari nu va putea folosi însă echipa standard, patru rugbyști confruntându-se cu accidentări, iar Dumitru Papaiane fiind convocat la Naționala României U-23, care va întâlni echipa England Counties XV, marți, 9 iunie, de la ora 19.00 pe stadionul „Arcul de Triumf“ din capitală.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii