Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:31 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rugbyşti de la Tomitanii Constanţa şi CS Năvodari, în lotul României Under-20 care va evolua la Campionatul European (galerie foto)

ro

26 Mar, 2019 00:00 1659 Marime text
Echipa naţională de rugby Under-20 a României va participa între 31 martie şi 6 aprilie la Campionatul European al acestei categorii de vârstă, competiţie care se va desfăşura în Portugalia, la Coimbra.

Lotul tricolor este format din 27 de jucători, patru dintre aceştia fiind de la echipe de pe litoral, trei de la Tomitanii Constanţa şi unul de la CS Năvodari: Andrei Cabason (linia a II-a), Emanuel Grigore (mijlocaş la grămadă), Laurenţiu Pocovnicu (aripă) - Tomitanii, Flavian Cuprian (pilier) - CS Năvodari. Pe 31 martie, România va întâlni Olanda, pe 3 aprilie - Spania, iar pe 6 aprilie - selecţionata regiunii Novelle - Aquitaine (Franţa). Reuniţi pe 23 martie, la Bucureşti, rugbyştii au intrat într-un stagiu de trei zile la CN Snagov, urmând ca pe 27 martie să plece în Portugalia.
Constanţa, prin Cleopatra Mamaia, are jucători selecţionaţi şi la lotul naţional Under-18, care continuă pregătirea în vederea Campionatului European din Rusia (Kaliningrad, 12 - 22 aprilie). În perioada 24 - 31 martie, tricolorii se află într-un cantonament la Snagov, la care iau parte şi tinerii rugbyşti de la Cleopatra Sorin Pândichi (mijlocaş la grămadă) şi Mihai Barbu (mijlocaş la deschidere).
 
Sursa foto: Facebook (romanian rugby federation) şi frr.ro
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii