Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:51 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rugby Tomitanii Constanţa, pe locul şase în SuperLigă. CS Năvodari, victorie în derby (galerie foto)

ro

16 Oct, 2021 14:48 2650 Marime text
  • Jucătorul meciului de la Năvodari a fost desemnat Codrin Bercu, de la echipa gazdă.

Echipele de rugby Universitatea Cluj şi Tomitanii Constanţa s-au întâlnit astăzi, la Cluj-Napoca, în meciul pentru locurile 5-6 din SuperLigă.

Gazdele s-au impus cu 36-24, după ce au condus şi la pauză, scor 20-7. Partea secundă s-a încheiat cu Tomitanii în avantaj pe tabelă, 17-16, însă fără influenţă asupra rezultatului final.

Graţie acestei victorii, U Cluj s-a clasat pe locul cinci, iar Tomitanii pe şase, ultima poziţie din clasament.

Tot astăzi, CS Năvodari a susţinut partida din etapa a 14-a a Diviziei Naţionale de seniori, duelându-se pe teren propriu cu CSM Galaţi.

A fost un derby al etapei, între a treia clasată înaintea meciului (CS Năvodari) şi echipa de pe locul doi (CSM Galaţi).

Disputa le-a revenit gazdelor, scor 12-10 (6-7).

Partida s-a desfășurat pe o ploaie continuă și pe un teren îmbibat de apă și cu un final mai bun, formația antrenată de Cristian Husea, Cornel Suciu și Virgil Năstase a câștigat, se arată pe site-ul oficial al CS Năvodari.


Pentru echipa gazdă (antrenori, Cristian Husea, Cornel Suciu şi Virgil Năstase) au marcat Cristian Văcaru - un dropgol și două lovituri de pedeapsă și Codrin Bercu - o lovitură de pedeapsă, acesta din urmă fiind desemnat şi omul meciului, el fiind cel care, pe final, a transformat lovitura de pedeapsă decisivă pentru stabilirea echipei câștigătoare.

CSM Galaţi a punctat dintr-un eseu, o transformare şi o lovitură de pedeapsă.

În urma acestui succes, CS Năvodari a urcat pe locul doi în clasament, cu 43 de puncte, iar în etapa viitoare va juca în deplasare cu Griviţa Bucureşti, sâmbătă, 23 octombrie.   
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (Rugby Romania, Clubul Sportiv Năvodari - rugby)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii