Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:02 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rugby Noi meciuri în campionat, în weekend, pentru Tomitanii Constanţa şi CS Năvodari

ro

29 May, 2021 00:00 3549 Marime text
  • Tomitanii joacă la Constanţa, în SuperLigă, în timp ce echipa din Năvodari se duelează în deplasare, în Divizia Naţională de seniori.
 
Echipele de rugby Tomitanii Constanţa şi CS Năvodari susţin în acest weekend noi meciuri de campionat, în SuperLigă, respectiv în Divizia Naţională de seniori.
 
În etapa a şasea a primului eşalon, Tomitanii (aflaţi pe ultimul loc în clasament, şase, fără niciun punct) se duelează la Constanţa cu SCM Timişoara (a patra clasată, cu nouă puncte). Formaţia de pe litoral a pierdut toate cele patru partide jucate până acum, însă ea străbate o perioadă de criză, din pricina problemelor financiare cu care se confruntă. În etapa precedentă, Tomitanii au cedat acasă cu 17-80 în disputa cu Ştiinţa Baia Mare, campioana en-titre a României, în timp ce formaţia din Timişoara (cu o victorie, un egal şi două înfrângeri până acum) a pierdut în deplasare cu Dinamo Bucureşti (28-31). Meciul Tomitanii - SCM Timişoara se joacă duminică, 30 mai, de la ora 16.00, pe stadionul „Mihai Naca” din Constanţa. 
 
În DNS, a fost programată runda a şaptea, în care CS Năvodari evoluează în fieful formaţiei Bucovina Suceava, sâmbătă, 29 mai, de la ora 11.00. Cu trei victorii şi două înfrângeri până acum în campionat, CS Năvodari (vicecampioana stagiunii trecute) ocupă locul cinci în clasament, cu 14 puncte. În etapa trecută, formaţia din Năvodari a cedat pe teren propriu cu Griviţa Bucureşti, scor 23-25, după ce gazdele au avut 18-7 la pauză, iar pe parcursul primei reprize au condus şi cu 18-0! Adversara de sâmbătă a năvodărenilor ocupă poziţia a şaptea în clasament, cu zece puncte (având douî victorii şi trei înfrângeri), iar în etapa precedentă a fost învinsă în deplasare de campioana en-titre, Ştiinţa Petroşani, cu 82-21.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): Facebook (Rugby Romania)
 
Citeşte şi:
 
SOS Tomitanii Constanţa!
Rugby în regim de avarie. Se caută în continuare jucători care să ajute echipa pe bază de voluntariat


CS Năvodari, învinsă pe teren propriu de Griviţa Bucureşti

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii