Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:09 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rugby Dinamo a câştigat barajul pentru semifinale cu Tomitanii Constanţa

ro

02 Oct, 2021 14:49 3031 Marime text
  • Dinamo este a treia echipă care pătrunde în careul de aşi al SuperLigii, ultima semifinalistă urmând a se stabili mâine.

Stadionul „Florea Dumitrache“ din Bucureşti a găzduit, astăzi, primul meci de baraj pentru calificarea în semifinalele SuperLigii de rugby, primul eşalon valoric din România.

S-au întâlnit gazdele de la Dinamo (echipă clasată pe locul 3 la finele sezonului regulat, cu 31 de puncte) şi reprezentanta judeţului Constanţa în competiţie, Tomitanii Constanţa (care a ocupat locul 6, ultimul, după prima fază a campionatului, cu un punct).

Meciul s-a încheiat cu victoria lui Dinamo, scor 63-17 (34-17), echipa din capitală mergând astfel în semifinale, unde primele două clasate la finele turneului regulat, CSA Steaua și CSM Știința Baia Mare (campioana en-titre), sunt calificate direct.

A patra semifinalistă se va stabili mâine, în urma partidei CSM Timişoara - CSU Cluj, care se va disputa de la ora 14.00, avându-l la centru pe arbitrul constănţean Robert Diaconescu.  
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (Rugby Romania)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii