Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:33 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rugby. CS Năvodari - Știința Petroșani Pe ce arenă a fost programată finala Diviziei Naționale

ro

28 Nov, 2020 00:00 2452 Marime text
  • Întâlnirea de acum este o reeditare a finalei din sezonul trecut, când câștig de cauză a avut CS Năvodari, care e astfel campioana în exercițiu.


Echipele de rugby CS Năvodari și Știința Petroșani se vor întâlni miercuri, 2 decembrie, în finala Diviziei Naționale de seniori, partidă care va stabili campioana ediției 2019/2020 a competiției.

Inițial, echipa medaliată cu aur ar fi trebuit să se desemneze în urma a două partide, manșa tur fiind programată pe 14 noiembrie, la Năvodari, însă, din cauza situației epidemiologice actuale, echipele au decis, de comun acord, să dispute finala într-o singură manșă. Confruntarea pentru titlu se va desfășura pe stadionul „Olimpia” din București, de la ora 13.00, fără spectatori, conform protocolului sanitar aflat în vigoare.

Întâlnirea de acum este o reeditare a finalei din sezonul trecut, când câștig de cauză a avut CS Năvodari, care e astfel campioana în exercițiu. Pe 18 mai 2019, pe stadionul „Parcul Copilului” din București, formația dobrogeană a cucerit aurul după o victorie cu 23-17 (13-0). Meciul a fost extrem de disputat, învingătoarea fiind stabilită la ultima fază, când CS Năvodari a marcat eseul victoriei, într-un moment în care Știința conducea cu 17-16. Protagonistă în DNS, CS Năvodari a cucerit în ultimii ani în competiție o medalie de aur, una de argint și două de bronz.

Sursa foto (cu rol ilustrativ): CS Năvodari


Citește și:

CS Năvodari, în finala DNS Cristian Husea - „Am dorit să onorăm competiția și acest sport minunat care e rugby-ul”
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii