Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:16 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ruben de la Barrera așteaptă sâmbătă prima victorie. FC Viitorul întâlnește Astra la Ovidiu

ro

25 Sep, 2020 18:47 1867 Marime text

 
  • Meciul FC Viitorul - Astra Giurgiu se joacă sâmbătă, 26 septembrie, de la ora 21.30.
FC Viitorul susține sâmbătă, 26 septembrie, meciul din etapa a cincea a Ligii 1, întâlnind pe teren propriu, de la ora 21.30, Astra Giurgiu.
 
Dacă formația oaspete ocupă ultimul loc, 16, în clasament, cu un punct, FC Viitorul se află pe poziția a 14-a, cu două puncte.
 
Ambele echipe n-au cunoscut gustul victoriei până acum în acest sezon.
 
Un nou meci greu, dar, în același timp, avem nevoie de prima victorie, pe care o merităm. Mâine, avem oportunitatea de a obține trei puncte. Suntem încrezători. Trebuie să căutăm victoria încă de la începutul meciului, nu e posibil altceva. Așteptăm ca mâine să fie ziua primului succes în această ediție de campionat. Ne trebuie continuitate. Trebuie să atacăm foarte bine, a declarat Ruben de la Barrera, managerul FC Viitorul.   
Un meci greu, cu o echipă cu multă calitate, cu jucători buni, care vor veni să facă un meci bun, întrucât și ei, ca noi, duc lipsă de puncte. Va ieși un meci bun, spus fundașul FC Viitorul Virgil Ghiță.
 
Astra este o echipă foarte bună, dar care ca și noi nu a reușit să câștige până acum și cred că va fi un meci greum, a menționat și atacantul Kevin Luckassen.  
 
FC Viitorul a anunțat că fundașul dreapta francez Damian Dussaut și portarul Cătălin Căbuz și-au prelungit contractele cu echipa de pe litoral.
 
Sosit la FC Viitorul la 20 septembrie 2019, Damian a avut mereu evoluții apreciate, astfel că s-a decis prelungirea contractului până la finalul sezonului 2021-2022.
 
FC Viitorul Constanța și portarul Cătălin Căbuz au hotărât, de asemenea, să prelungească actuala înțelegere contractuală până în vara anului 2023.
 
Mult succes Damian și Cătălin și cât mai multe realizări alături de echipa noastră!, este mesajul FC Viitorul.

Sursa foto: FC Viitorul 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii