Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:41 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Romario Benzar, de la FC Viitorul, 200 de meciuri în prima ligă din România

ro

23 Oct, 2020 00:00 3595 Marime text
  • În etapa a șaptea a Ligii 1, FC Viitorul a învins în deplasare FC Voluntari, scor 2-0.
  • Romario Benzar a fost căpitanul echipei constănțene în sezonul 2016/2017, când FC Viitorul a devenit campioană a României.
  • FC Viitorul l-a împrumutat acum pe Benzar de la Lecce, până la finalul acestui sezon, cu posibilitatea unui transfer definitiv.

Liga Profesionistă de Fotbal din România a informat că în meciul disputat de Romario Benzar cu FC Viitorul contra FC Voluntari, în etapa a șaptea a Ligii 1, jucătorul echipei de pe litoral a evoluat pentru a 200-a oară în prima divizie din România.

Produs al Academiei de Fotbal ”Gheorghe Hagi”, Romario Bezar a jucat la Viitorul până în vara anului 2017, când s-a transferat la FCSB. A mai evoluat apoi în carieră pentru echipele italiene Lecce și Perugia. Romario a fost căpitanul echipei constănțene în sezonul 2016/2017, când FC Viitorul a devenit campioană a României. Luna trecută, echipa constănțeană a ajuns la un acord cu Lecce pentru împrumutul lui Benzar până la finalul acestui sezon, urmând ca apoi clubul de pe litoral să aibă posibilitatea unui transfer definitiv.

 

Omul care m-a ajutat foarte mult”

În vârstă de 28 de ani, Romario Benzar are 19 selecții la prima reprezentativă a României. Cel mai frumos moment al carierei sale de până acum e cucerirea titlului cu Viitorul, singurul trofeu de acest gen din palmarerul actual al jucătorului. „Am revenit acasă. Am petrecut ani minunați aici. Mă bucur că fac parte din nou din acest proiect. Sper să ne îndeplinim obiectivele. Am avut mai multe oferte, dar am decis să- revin acasăp, întrucât știu cum se lucrează aici. E totul profesionist. Cel mai important e că domnul Hagi e omul care m-a ajutat foarte mult. Tot timpul când are nevoie de mine sau există această posibilitate, voi alege să vin la Viitorul“, a declarat Benzar.

 

Golul lui Luckassen, al 300-lea primit de FC Voluntari în Liga 1

FC Viitorul a învins FC Voluntari cu 2-0, ceea ce a constituit prima victorie în deplasare în acest sezon de Liga 1 pentru echipa constănțeană, care a ajuns la patru meciuri la rând fără eșec. Grației evoluției sale din acestă partidă, extrema stânga a FC Viitorul, Alexandru Mățan, a fost inclus în echipa etapei. Deţinătorii drepturilor TV şi Liga Profesionistă de Fotbal desemnează la finalul fiecărui meci din etapele Ligii 1 cel mai bun jucător al confruntărilor, iar la FC Voluntari - FC Viitorul Constanţa, acesta a fost vârful oaspeților, Kevin Luckassen, autorul primului gol, care a ajuns la patru reușite până acum în campionat. Acest gol al lui Luckassen a fost golul 300 primit de FC Voluntari în Liga 1.

Sursa foto: FC Viitorul


Citește și:

Fundașul Romario Benzar, din nou în tricoul FC Viitorul „Am revenit acasă. Am petrecut ani minunați aici“

FC Viitorul. Ruben de la Barrera - ”Suntem o familie” Alexandru Mățan, inclus în echipa etapei în Liga 1
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii