Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:40 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

România a remizat cu Scoţia. Au jucat şi opt fotbalişti de la Academia Hagi

ro

28 Feb, 2015 00:00 1160 Marime text
Echipa naţională de fotbal de până în 17 ani a României (jucători născuţi după 1 ianuarie 1998) a susţinut, la Kilmarnock (în Scoţia), al doilea dintre cele două meciuri de verificare contra echipei similare a Scoţiei. După 1-2 în prima partidă, jucătorii lui Bogdan Vintilă au remizat, scor 1-1 (0-0), la revanşă.

Pentru tricolori a marcat A. Petre, în minutul 67 (din penalty), după ce gazdele deschiseseră scorul prin McLennan, în minutul 60.
Pe teren s-au aflat şi cei opt jucători convocaţi de la Academia Hagi, cinci dintre ei fiind titulari. Aceştia au evoluat astfel: Tiberiu Căpuşă - fundaş central, a fost titular şi a jucat tot meciul; Virgil Ghiţă - fundaş central, a fost titular şi a jucat tot meciul; Andrei Vlădescu - fundaş stânga, a fost titular şi a jucat tot meciul; Szabolcs Kilyen - mijlocaş la închidere, a intrat pe teren în minutul 64; Andrei Ciobanu - mijlocaş ofensiv, a fost titular şi a jucat tot meciul; Carlo Casap - mijlocaş ofensiv, a intrat pe teren în minutul 55; Ianis Hagi - atacant, a fost căpitanul echipei şi a jucat până în minutul 55; Robert Grecu - atacant, a intrat pe teren în minutul 55.

Sursa foto: frf.ro
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii