Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:18 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

România a câștigat meciul cu Muntenegru din Liga Națiunilor (galerie foto)

ro

20 Nov, 2018 23:53 2158 Marime text
Echipa națională de fotbal a României a câștigat partida jucată în această seară, în deplasare, cu Muntenegru, în ultima etapă din Liga Națiunilor.

Formația tricoloră s-a impus cu 1-0, grație golului lui Țucudean din minutul 44.

România (selecționer, Cosmin Contra) a jucat cu: Tătărușanu - Manea, Săpunaru (cpt.), Moți, Toșca - Anton, Stanciu – Chipciu (82 Deac), Keșeru (88 T. Băluță), Maxim - Țucudean (74 Pușcaș).  

În minutul 72, gazdele au beneficiat de un penalty, a executat Jankovici, dar Țătărușanu a apărat!

În afară de Tudor Băluță, care a intrat pe final, FC Viitorul a mai avut un jucător convocat pentru acest meci, pe Ianis Hagi, care a fost rezervă neutilizată.  

România a încheiat grupa pe locul doi, neînvinsă, dar a retrogradat în urna a patra pentru tragerea la sorți a preliminariilor Euro 2020. În clasamentul celor mai bune locuri 2 din Seria C, România a fost a patra, după Bulgaria, Israel și Ungaria, doar primele două echipe menținându-se în urna a treia.    

În celălalt meci din seria României, Serbia a învins Lituania pe teren propriu cu 4-1 (Zulpa 51 - autogol, Mitrovici 58, Prijovici 71, Ljajici 74 / Petravicius 64), astfel că ierarhia finală a grupei a fost: 1. Serbia – 14p, 2. România – 12p, 3. Muntenegru – 7p, 4. Lituania – 0p.  

Sursa foto: Facebook (Echipa națională de fotbal a României)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii