Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:24 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Revanşa lui Mădălin Crăciunică „Micul Bonjasky“ al Constanţei luptă la Superkombat cu „Şeicul din Ploieşti“

ro

01 Aug, 2014 00:00 3575 Marime text
Apariţia luptătorului constănţean Mădălin Crăciunică (de la CS Keru Kento) în gala Superkombat de mâine, de la Constanţa, este aşteptată cu mare interes de toţi cei apropiaţi celui care i se spune „Micul Bonjasky”. Ieri, s-a anunţat că sportivii spanioli (Moises Baute şi Jonay Risco) nu mai vin la gală. Cum cel de-al doilea urma să-l întâlnească pe Amansio Paraschiv, la categoria mijlocie (-71 kg), aceeaşi cu a lui Crăciunică, adversarul constănţeanului a devenit Amansio, zis „Şeicul din Ploieşti“, în fight-card-ul principal, care va începe la ora 21.00 şi va fi televizat de sport.ro şi Eurosport! Cei doi s-au mai întâlnit, în 2012, când s-a impus Paraschiv, iar Crăciunică tânjeşte de atunci la revanşă. „Ne doream de mult acest meci revanşă“, a declarat antrenorul lui Mădălin, sensei Lucian Stoicoci (centură neagră 4 Dan Keru Kento - Combat Kick Boxing şi Street Combat).

„Mădălin Crăciunică şi-a câştigat în ring dreptul de a reprezenta Constanţa la categoria sa de greutate, la gala Superkombat. E momentul ca «Micul Bonjasky» al Constanţei să devină un luptător de temut şi pe plan mondial. Acesta este primul pas pe care îl facem către înalta performanţă, în cea mai puternică gală la care am participat până acum, atât din punct de vedere organizatoric, cât şi prin prisma valorii participanţilor. Perioada de pregătire titanică s-a încheiat. Mădălin s-a antrenat de două ori pe zi, în condiţiile în care a muncit în fiecare noapte. A înţeles că performanţa cere astfel de sacrificii. Au fost şi momente când oboseala îl îndemna să renunţe, însă mesajele şi susţinerea celor apropiaţi au făcut minuni. Sperăm ca sâmbătă seară să avem, ca la toate concursurile, cea mai numeroasă galerie, care să-l împingă pe Mădălin Crăciunică spre prima sa victorie la Local Kombat. Sunt convins că Mădălin ne va bucura cu evoluţia sa, aşa cum a făcut-o la fiecare meci. Acesta este momentul pe care l-am aşteptat mereu. A sosit clipa în care Mădălin să le arate tuturor care este adevărata sa valoare. Dacă totul va merge cum ne dorim, cu siguranţă acesta va fi primul meci din lunga carieră ce îl aşteaptă, sperăm noi, la Local Kombat”, a mai spus sensei Lucian Stoicoci. La Superkombat, va fi prezent, în calitate de invitat special, şi triplul campion mondial Remy Bonjasky (38 de ani), retras de curând din activitatea de luptător.

Adversarul lui Alex Filip este un ucrainean

În primul meci din fight-card-ul principal va lupta constănţeanul Alex Filip, de la Oyama Karate (antrenor, Marius Burlacu), iar adversarul său nu va mai fi un bulgar, ci Roman Palamar, un ucrainean stabilit în Germania. De asemenea, la Superkombat se discuta şi pentru un meci al lui Costin Mincu, un alt luptător de la Oyama Karate, în fight-card-ul secundar, însă lupta nu va avea loc. Va urca în ring, în schimb, fratele geamăn al lui Costin, Alin (şi el luptător la Oyama Karate), care se va duela, de la ora 20.00, cu Dorin Stan, din Cluj.    

Programul complet al galei

Under-card (trei reprize a câte două minute)
Super Fight - Categoria semigrea (-81 kg)
Dorin Stan (România) vs. Alin Mincu (România)
Main-card (trei reprize a câte trei minute)
1. Super Fight - Categoria supermijlocie (-77 kg)
Roman Palamar (Ucraina) vs. Alex Filip (România)
2. Super Fight - Categoria mijlocie (-71 kg)
Alexandru Popescu (România) vs. Claudiu Bădoi (România)
3. Super fight - Categoria mijlocie (-71 kg)
Mădălin Crăciunică (România) vs. Amansio Paraschiv (România)
4. Meci eliminatoriu - Categoria mijlocie (-71 kg)
Cenik Cankurtaranoglu (Turcia) vs. Cristian Milea (România)
5. Super Fight - Categoria Super Cruiserweight (-95 kg)
Anastasios Karagiannidis (Grecia) vs. Vlad Grigore (România)
6. Super Fight - Categoria Super Cruiserweight (-95 kg)
Nikolaj Falin (Germania) vs. Sebastian Ciobanu (România)
7. Super Fight - Categoria grea (+96 kg)
Giannis Stoforidis (Grecia) vs. Catalin Moroşanu (România)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Sensei din ...parti! 01 Aug, 2014 09:20 "sensei Lucian Stoicoci (centură neagră 4 Dan Keru Kento - Combat Kick Boxing şi Street Combat)". nu exista acest grad in artele martiale, probabil ca el si-a dat singur acest grad! Acestia "antrenori" sunt ilegali, nu au acte legale, nu sunt afiliati la federatiile de specialitate, incaseaza bani negrii de la elevi, etc. Doar DNA mai poate face oridine in aceste mizerii numite scoli de arte martiale. In alta ordine de ideii, Amansio Paraschiv e cel mai bun sportiv din Kick-box din Romania. Asa ca nu va faceti iluzii...