Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:46 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Reunirea „marinarilor” a fost amânată din nou Vlad Neagu, portarul Farului, a ajuns în Turcia (galerie foto)

ro

18 Jan, 2015 00:00 2966 Marime text
Portarul FC Farul, Vlad Neagu, a petrecut câteva zile foarte frumoase în străinătate în această vacanţă. Fotbalistul de 24 de ani şi prietena sa, Ana-Maria, au plecat din Constanţa la finalul lui 2014 şi s-au aflat în Bulgaria şi în Turcia, trecerea dintre ani prinzându-i la Istanbul.

Cei doi tineri s-au aflat o zi în Bulgaria, la Sozopol, după care s-au îndreptat către Turcia. Şi-au fixat cartierul general la Istanbul, unde au rămas patru zile, prilej pentru a vizita multe dintre atracţiile turistice ale celebrului oraş. „Am fost prin multe locuri. Ne-a plăcut ce am văzut, păcat că vremea nu prea a ţinut cu noi. În cele mai multe zile ale şederii noastre acolo, ne-am confruntat cu ploaie şi frig. Abia în ultima zi a fost frumos. De parcă timpul a vrut să ne facă în ciudă”, a declarat Vlad Neagu, rămas impresionat de clădirile celebre din Istanbul, în special de lăcaşurile de cult. „De asemenea, şi oamenii mi s-au părut extraordinari”, a mai spus goal-keeper-ul Farului.

Întrucât are fotbalul în sânge, tânărul a vizitat la Istanbul şi un stadion şi ar fi dorit ca scurtul sejur să se prelungească puţin, pentru a vedea şi meciul Beşiktaş - Galatasaray, însă, până la urmă, Vlad şi Ana-Maria au plecat înainte de această partidă. „Când jucau românii la aceste două echipe, din campionatul Turciei ţineam cu ele”, a mai spus Vlad Neagu.

Ana-Maria Cristea, suporter la meciul cu Gloria Buzău

Prietena portarului, Ana-Maria Cristea, a urmat studii superioare în domeiul economic. Nu are legătură cu sportul, iar la stadionul „Farul” a venit la un singur meci, pentru a-şi vedea iubitul, o partidă pierdută de „marinari” cu 1-4 în faţa Gloriei Buzău.

Jucătorii nu revin din vacanţă nici luni

FC Farul nu se va reuni nici luni, 19 ianuarie, fotbaliştii urmând a demara pregătirea la câteva zile după acest termen, la mijlocul săptămânii viitoare. „Vrem ca debutul antrenamentelor să ne găsească bine organizaţi. Mai sunt de pus la punct unele aspecte. Vom stabili data exactă a reunirii în acest week-end. Probabil că vom demara activitatea pe 2015 miercuri sau joi”, a declarat Auraş Braşoveanu, preşedintele FC Farul. Iniţial, „marinarii” trebuiau să pună punct vacanţei pe 12 ianuarie, dar s-a decis amânarea reunirii cu o săptămână.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii