Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:23 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Restricţii de circulaţie în staţiunea Mamaia pe 24 iunie unde se va desfăşura concursul de triatlon “Ocean Lava România, Mamaia”

ro

21 Jun, 2017 22:26 3883 Marime text
Sâmbătă, 24 iunie, în staţiunea Mamaia se va desfăşura concursul de triatlon “Ocean Lava România, Mamaia”, o competiţie internaţională, care face parte dintr-un program mai amplu de promovare a litoralului românesc la nivel internaţional ca staţiune turistică pentru sportivii amatori sau de performanţă.

Pentru buna desfăşurare a competiţiei, se vor impune următoarele restricţii de trafic:
- între 8.30 şi 13.30 - traficul va fi oprit pe o bandă pe fiecare sens de la axul drumului pe sectorul de drum între Aqua Magic (Mamaia) şi Hostel Max Năvodari. Astfel că traficul auto în ambele sensuri se va putea desfăşura pe benzile rămase, respectiv două benzi în staţiunea Mamaia şi pe o singură bandă în Mamaia Sat şi Năvodari;
- între 8.30 şi 13.30 - nu se vor putea executa întoarceri în sensurile giratorii, traficul auto putându-se deplasa doar pe direcţiile înainte sau dreapta;
- între 8.30 şi 9.15 - se va restricţiona complet sensul de mers dinspre Mamaia spre Năvodari în apropierea Hotelului Rex.

"Mulţumim comunităţii locale şi instituţiilor afectate de aceste restricţii de circulaţie pentru înţelegere şi sprijin şi invităm toţi constănţenii şi cei care sunt în staţiunea Mamaia în ziua de 24 iunie să se alăture acestui eveniment cu totul deosebit ca susţinători şi spectatori" - au transmis organizatorii competioţiei sportive. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Luminita 24 Jun, 2017 11:28 O mare prostie sa blochezi statiunea! Trebuia gindit ....cum sa blochezi statiunea?? Am stat 2 ore in trafic!! O mare mare mare prostie!