Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:46 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Reprezentanţii SSC Farul Constanţa, multumiţi de parcursul echipei de până acum (galerie foto)

ro

10 Nov, 2016 15:11 2796 Marime text
Reprezentanți ai Suporter Spirit Club Farul Constanța, echipă de fotbal înființată de fani ai defunctei FC Farul, au prefațat astăzi într-o conferința de presă meciul de sâmbătă cu Viitorul Fântânele, din etapa a 16-a a Ligii a 4-a.
 
Formația fanilor are punctaj maxim până acum (15 victorii din 15), iar sâmbătă vrea să obțină al 16-lea succes stagional. Meciul cu Fântânele se joacă pe terenul ITC din Constanța, de la ora 14.30.
 
Reprezentanții SSC Farul s-au declarat foarte mulțumiți de parcursul de până acum al echipei și au anunțat că alături de proiectul lor a venit și un grup comercial din Olanda.

La conferința de presă au participat Marcel Lică (președinte SSC Farul), Ion Barbu (antrenor principal), Dani Popa (jucător), Adrian Petrescu (sponsor şi membru cotizant), Iulian Nicoară (membru cotizant) și Nicolae Ionescu (reprezentant al unui sponsor).

Duminică, 13 noiembrie, de la oră 13.00, la stadion, se va desfășura prima adunare a membrilot cotizanți, iar peste două săptămâni va avea loc Adunarea Generală.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii