Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:38 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Reprezentanţi ai litoralului, pe podium şi la „Turneul Campionilor - Festivalul Înotului 2019“ (galerie foto)

ro

25 Dec, 2019 00:00 2106 Marime text

La concursul de nataţie „Turneul Campionilor - Festivalul Înotului 2019“, care s-a desfăşurat la Complexul Olimpic «Sydney 2000» din localitatea Izvorani, au urcat pe podium şi reprezentanţi ai unor cluburi din judeţul Constanţa.
 
„Performanţă în nataţie! Finalul anului ne găseşte la concurs! La Complexul Olimpic «Sydney 2000» din localitatea Izvorani s-a desfăşurat concursul «Turneul Campionilor - Festivalul Înotului 2019». Aceasta întrecere este organizată sub egida LPIN (n.r. Liga Performanţei în Nataţie) şi aliniază la start cei mai buni sportivi din România. La doar o săptămână distanţă de la finalul campionatelor naţionale, unde încărcătura emoţională şi fizica a atins cote maxime, rezultatele la această ultimă întrecere au fost deosebite“, se arată pe pagina de Facebook a Atena Sport Club Constanţa, clubul de nataţie al medaliatului olimpic Răzvan Florea.
 
ASC a participat la Izvorani cu Ana Grosu şi Eva Paraschiv (ambele, la categoria de vârstă 2007). De asemenea, la concurs a evoluat şi Mihaela Munteanu (2008), de la CS Medgidia, care se pregăteşte însă la bazinul de la Atena Sport Club Constanţa.
 
Potrivit postării ASC, rezultatele celor trei au fost: Ana Grosu - patru medalii de aur şi una de argint, Eva Paraschiv - două medalii de argint, Mihaela Munteanu - o medalie de aur, trei de argint şi una de bronz.  
 
În concurs a intrat, de la Constanţa, şi Denis Stignei (CS Bogdan Ciubotariu), care a cucerit trei medalii de aur la categoria 2005.   
 
Sursa foto: Facebook (Atena Sport Club)
 
Citeşte şi:
 
„Sportivi de aur!“ Înotătoarea Ana Grosu, de la Atena Sport Club Constanţa, a doborât un record naţional vechi de 26 de ani (galerie foto)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii