Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:59 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Remiză cu Pandurii Tg. Jiu, dar Hagi e nemulţumit iar de arbitraj „Cine-i Viitorul să fie acolo sus?“

ro

14 Mar, 2016 00:00 1503 Marime text


FC Viitorul a obţinut primul punct în play-off-ul Ligii 1, după ce a remizat în deplasare, 1-1, sâmbătă, cu Pandurii Tg. Jiu, în etapa a doua din această fază a competiţiei. Conduşi din minutul 46, oaspeţii au egalat în minutul 73, graţie unui gol foarte frumos al lui Vlad Rusu. La final, managerul tehnic al FC Viitorul, Gică Hagi, a acuzat din nou arbitrajul.
 
Pandurii Tg. Jiu a deschis scorul prin Nicoară, care a înscris din careul mic, fructificând pasa lui Ciucur în faţa porţii. FC Viitorul a obţinut remiza după ce Vlad Rusu l-a lobat pe portarul Stanca, în urma unei pase excelente a lui Ianis Hagi. Constănţenii au ratat mai multe ocazii, având şi o bară, la 1-1, în minutul 75, la şutul lui Filip de la 30 de metri! De asemenea, cu un minut înainte de a înscrie, Rusu a fost faultat în careu, dar arbitrul a considerat că a simulat şi i-a acordat cartonaş galben.
 
FC Viitorul (manager tehnic, Gheorghe Hagi) a jucat cu: Pecanha - Benzar, Goulon, Boli, Cr. Ganea - R. Marin, Filip, De Lucas (56 Chiţu) - Nicoliţă (56 Vl. Rusu), I. Hagi (77 Fl. Coman), Fl. Tănase. Pandurii (antrenor, Edi Iordănescu) a mizat pe: Stanca - Unguruşan, Vasco, Săpunaru (61 Vasiljevic), Grecu - Ropotan, Mrzljak - Ciucur (78 Răduţ), Nistor (46 Răuţă), Nicoară - Hora.

„Am dominat Pandurii, un lucru extraordinar“

„Sunt mulţumit în general de joc, dar, în ultimii 30 de metri, în continuare nu am fost foarte inspiraţi (în decizie, în pasă şi şut), la câte ocazii ne-am creat. Vom munci să marcăm două - trei goluri pe meci. În ultimele şase - şapte partide, am fost nedreptăţiţi de arbitraj. Au fost mereu contra noastră. De când am ajuns sus, pe locul doi. Cine-i Viitorul să fie acolo? O echipă tânără, cu un antrenor care a jucat şi el aşa, fotbal, pe nu ştiu unde… Arbitrii trebuie să fie echidistanţi şi să lase echipele să joace, iar cine-i mai bun să câştige. Am dominat Pandurii, un lucru extraordinar. Până la 70 de metri am jucat un fotbal foarte bun. Suferim însă la finalizare“, a declarat Gică Hagi.

Următorul adversar, Steaua

Managerul tehnic al FC Viitorul a reafirmat că echipa sa nu e pregătită să ia titlul, deşi jucătorii încă mai speră. „Ei nu au experienţa mea. Când am spus «Uitaţi-ne pe noi!», am ştiut ce am vorbit. Că vom face o surpriză, o minune, e posibil, dar nu prea cred. Pentru noi e important că am ajuns în play-off. E mult mai greu faţă de sezonul regulat, toate echipele sunt foarte bune, dar s-a văzut că merităm să fim acolo. În toate meciurile, am arătat că suntem la înălţime, chiar dacă am mai şi pierdut. Acesta e spiritul nostru. Vrem să jucăm ofensiv, să creăm mult şi mai facem şi greşeli. Suntem o echipă tânără, dar competitivă, bună, a campionatului. Vlad Rusu şi Alibec sunt cei mai buni atacanţi din România. I-am zis asta lui Rusu înainte de meci. O să ajungă departe“, a mai spus Hagi. În urma remizei cu Pandurii, FC Viitorul a ajuns la 24 de puncte în clasament, iar în etapa viitoare, sâmbătă, 19 martie, va întâlni Steaua la Ovidiu.

Sursa foto: Academia Hagi
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii