Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:49 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Redutabila gardă de corp vrea să-şi ia revanşa Cătălin Marin, campionul Constanţei, se luptă din nou cu Tolea Ciumac (galerie foto + video)

ro

19 Nov, 2013 00:00 7451 Marime text
Pe 1 decembrie, în incinta hotelului „Parc” din Mamaia, va avea loc întrecerea „Total Contact 3 - Marea Revanşă”. Ca şi la ediţia precedentă, main-eventul este un meci exploziv

Campion european şi vice-campion mondial la Kung-Fu, Cătălin Marin l-a întâlnit pe celebrul Tolea Ciumac, tot la Constanţa, la turneul „Noaptea Campionilor”, în urmă cu opt luni. S-a impus Ciumac, dar tânărul constănţean a oferit o replică dârză. De atunci, Marin s-a pregătit numai cu gândul revanşei. Iar aceasta se apropie. AMR 12 zile.

Pe 17 martie a.c., la Pavilionul Expoziţional din Constanţa, Cătălin Marin l-a întâlnit în premieră în ring pe Tolea Ciumac. La capătul a trei runde, meciul i-a revenit experimentatului luptător (care e mai în vârstă cu 16 ani decât Cătălin), dar campionul Constanţei a lăsat o impresie frumoasă, lucru recunoscut şi de câştigător. „Dacă mi-a rezistat trei reprize, înseamnă că e bun”, a spus atunci Tolea. Evoluţia din ring i-a dat încredere lui Cătălin (24 de ani, 1.90 m - 120 kg), care speră ca la meciul de pe 1 decembrie să-l învingă pe Ciumac. „Urmăresc revanşa.

Acesta e unicul meu scop. Sunt încrezător că de data asta voi câştiga”, a declarat Cătălin, ai cărui pumni lovesc din ce în ce mai tare la antrenament pe măsură ce zilele până la meci se scurg. „Faţă de prima partidă, şansele noastre de câştig sunt mai mari acum. Cătălin e mai bine antrenat, îl şi cunoaşte pe Tolea Ciumac, astfel că sperăm la victorie. Ne pregătim să punem în scenă un turneu superior celui precedent, atât din punct de vedere sportiv, cât şi organizatoric”, a declarat Valeriu Ariton, antrenorul lui Cătălin Marin de la CS Sakura Constanţa şi organizator al „Total Contact 3 - Marea Revanşă”. „Adversarul meu e tânăr, are tot dreptul să spere că mă va învinge. În locul lui, şi eu aş fi făcut la fel. Dacă va fi mai bun, să mă bată, dar nu cred că, în câteva luni, a crescut atât în valoare, încât acum să câştige”, a spus şi Tolea Ciumac.

Programul competiţiei

„Total Contact 3 - Marea Revanşă” este organizat de clubul Wind Extreme. Gala începe la ora 19.00, cu fight-cardul secundar (meciuri de amatori). Cele mai atractive dispute ale serii, grupate în fight-cardul principal, încep la ora 20.30, iar partidei Cătălin Marin - Tolea Ciumac se estimează că i se va da startul în jurul orei 22.30. Al doilea meci al galei, ca punct de interes, este Bogdan Mihalache (CS Sakura Constanţa) - Alexandru Filip (SanGym Brick Constanţa). „La ora aceasta, încă nu am definitivat toate meciurile. Suntem în negocieri. Vor fi în jur de 18 partide, nouă la fight-cardul principal, nouă la cel secundar”, a mai spus Valeriu Ariton. Biletul de intrare costă 20 de lei. Până acum, au confirmat participarea cluburile constănţene Wind Extreme, Bogdan Ciubotariu Constanţa, Ying-Yang, Tai-Chi-Do-Ryu, Juniorii Tuzla, Oyama Karate, SanGym Brick, Sakura Constanţa şi Kempo Năvodari.  

A asigurat protecţia la un concert    

În viaţa de zi cu zi, Cătălin Marin este instructor sportiv, dar lucrează şi ca gardă de corp. „Am o echipă în cadrul clubului Wind Extreme, pe care o antrenez ca instructor - Cătălin Marin Team. Deocamdată, sunt la început, pregătesc vreo şapte luptători, dar, încet-încet, numărul sportivilor va creşte”, a spus Cătălin, care a asigurat recent protecţia trupei ROA, la un recital la Constanţa. Născut într-o localitate din judeţul Ialomiţa, puternicul luptător are studii superioare, dar extra-sportive, fiind absolvent de...Teologie!     

Vezi video >>aici<<  

Sursa foto 4: cityblitz.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii