Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:28 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rectorul UOC, prof. univ. dr. Dănuţ Tiberius Epure, a primit vizita valoroasei sportive Masterat „Performanţă în Sport” pentru Simona Halep la Universitatea „Ovidius” (galerie foto)

ro

24 Jul, 2013 00:00 2022 Marime text
Rectorul Universităţii „Ovidius” din Constanţa, prof. univ. dr. Dănuţ Tiberius Epure, a primit vizita celebrei jucătoare de tenis Simona Halep, potrivit epuredanut.ro. În vârstă de 21 de ani, cea mai bine clasată româncă în ierarhia WTA, unde ocupă poziţia a 22-a, Simona este studentă în anul III la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport a UOC şi se pregăteşte intens pentru susţinerea examenului de licenţă, care va avea loc în luna septembrie. Totodată, sportiva şi-a manifestat intenţia de a-şi continua, din toamnă, pregătirea la Universitatea „Ovidius”, cu masteratul „Performanţă în Sport”, tot la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport. Ambasador al sportului românesc peste hotare, dar şi cu merite deosebite în promovarea imaginii Universităţii „Ovidius” din Constanţa, Simona Halep a primit, de curând, Diploma de onoare „Ovidius”, în cadrul Galei „Studenţi Ovidieni de Top”. Simona Halep nu este singura reprezentantă a sportului constănţean de mare performanţă a cărei vizită a primit-o prof. univ. dr. Dănuţ Tiberius Epure. Anul trecut, rectorul UOC s-a întâlnit şi cu tenismanul Horia Tecău, şi cu gimnasta Cătălina Ponor (absolvenţi ai Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport), pe care i-a felicitat pentru modul în care au dus numele şi imaginea României şi a Constanţei în lume.
 
Prezenţă constantă în lumea bună a tenisului mondial
 
Ajunsă pe cea mai bună poziţie din carieră în ierarhia mondială de simplu, Simona Halep traversează o perioadă fastă a carierei. De curând, a realizat o mare performanţă, câştigând trei turnee profesioniste în decurs de numai şase săptămâni (Nurnberg - Germania, ’s-Hertogenbosch - Olanda şi Budapesta - Ungaria). Talentata sportivă, câştigătoare în 2008 a turneului de junioare de la Roland Garros, se antrenează intens pentru mai multe întreceri în SUA, printre şi care şi turneul de Mare Şlem US Open. La doar 21 de ani, Simona Halep a devenit o prezenţă constantă în fazele superioare ale principalelor turnee de tenis din lume. În afară de cele trei competiţii câştigate până acum în acest an, sportiva constănţeană şi-a îmbogăţit palmaresul şi cu alte rezultate deosebite: semifinalistă la turneul de la Roma (2013), finalistă în Maroc (2010, 2011) şi Belgia (2012).
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii