Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:44 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RCJ Farul joacă azi semifinala cu RCM Timişoara

ro

28 Sep, 2013 00:00 2814 Marime text
Echipa de rugby Farul Constanţa joacă astăzi în semifinalele Superligii Naţionale, întâlnind în deplasare, de la ora 11.00, campioana en-titre RCM Timişoara. Meciul începe de la ora 10.00, în direct la TVR2 şi rugbytv.ro. Constănţenii au clar şansa a doua. RCM a încheiat play-off-ul pe prima poziţie, iar Farul pe ultima, înregistrând numai înfrângeri. Ultima victorie a dobrogenilor în faţa bănăţenilor s-a înregistrat acum doi ani. În cealaltă semifinală, Ştiinţa Baia Mare - Steaua, care se dispută astăzi, de la ora 15.00 (în direct la TVR2), unul dintre asistenţi este constănţeanul Robert Diaconescu. 
În Divizia Naţională (eşalonul secund din România), CS Năvodari susţine, tot astăzi, de la ora 11.00, penultima bătălie în lupta pentru evitarea retrogradării, jucând pe terenul lui RCM Galaţi. Cele două echipe ocupă ultimele două locuri în clasamentul play-out-ului (Năvodari - 4, cu 5 puncte; Galaţi - 3, cu 8 puncte). Etapa a zecea a Diviziei A (liga a treia) programează în Seria Sud, astăzi, de la ora 14.00, meciul RC Griviţa Bucureşti (locul 4, cu 10 puncte) - CSR Callatis Mangalia (locul 1, cu 34 de puncte). În aceeaşi rundă, se dispută Metrorex Bucureşti - Sportul Studenţesc, confruntarea fiind condusă la centru de arbitrul Viorel Bujoreanu, din Mangalia.

Ediţia a doua a „Memorialului Dan Ivanciu” 

Ediţia a doua a „Memorialului  Dan Ivanciu” la rugby se dispută astăzi, pe stadionul „Mihai Naca” din Constanţa, de la ora 16.00. Participă în jur de 40 de foşti rugbyşti de la fosta Şcoala Sportivă Constanţa, care vor disputa o partidă de old-boys în memoria fostului antrenor care a modelat generaţii întregi de sportivi valoroşi. După eveniment, va avea loc şi o masă de protocol.

Sursa foto: RCJ Farul
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii