Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:57 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RC Farul, pregatita pentru confruntarea cu Dinamo

ro

19 Feb, 2008 00:00 1024 Marime text
1203358809.jpg

Aurelian Arghir s-a declarat multumit de tragerea la sorti pentru sferturile Cupei, sustinand ca echipa este pregatita pentru astfel de meciuri tari

Conducerea RCJ Farul considera ca meciul cu Dinamo din sferturile de finala ale Cupei Romaniei va reprezenta momentul adevarului pentru constanteni, in care se vor stabili lipsurile care exista la echipa de pe litoral Directorul executiv al gruparii de rugby Farul Constanta, Aurelian Arghir, a declarat ca este multumit de faptul ca echipa sa va intalni pe Dinamo Bucuresti in sferturile de finala ale Cupei Romaniei. "Dinamo este un adversar puternic, pe care il asteptam. Ne convine aceasta tragere la sorti. Ne-am pregatit in aceasta perioada pentru astfel de meciuri. Nu am mai jucat cu Dinamo in actualul sezon. Vom vedea ce va fi la ora partidei, insa este clar ca Dinamo reprezinta o forta din toate punctele de vedere. Pentru Farul, acest meci este unul al adevarului, in care vom vedea ce lipsuri mai sunt la echipa, asta daca exista. Oricum, noi nu suntem fotbalisti, sa spunem ca a fost o tragere norocoasa sau sortii nu au fost de partea noastra. Cu ce ne-ar fi ajutat daca intalneam Timisoara sau Metrorex?", a spus Aurelian Arghir. Nici revelatia acestei editii a Cupei Romaniei, Constructorul Cleopatra, nu a avut prea mult noroc la tragerea la sorti. Formatia constanteana, lidera in esalonul secund, va infrunta, pe data de 1 martie, la Constanta, cealalta forta a Diviziei Nationale - Steaua Bucuresti. Partidele au loc intr-o singura mansa eliminatorie. Semifinalele vor avea loc la 30 martie, iar finala Cupei Romaniei se va disputa pe 10 mai. Partidele Dinamo - Farul si Baia Mare - Brasov se vor juca pe teren neutru, fiind intre echipe din aceeasi divizie, in timp ce meciurile Cleopatra - Steaua si Metrorex - Timisoara vor avea loc pe terenurile primelor echipe, acestea fiind de esalon inferior Diviziei Nationale. Sferturile de finala ale Cupei Romaniei, editia 2007-2008, se vor disputa pe 1 martie si sunt meciuri eliminatorii.

Titlul se decide pe 1 mai

Biroul Federatiei Romane de Rugby a stabilit unele modificari de calendar in cele doua competiii interne - Divizia Nationala si Campionatul National de Rugby in 7. In ceea ce priveste Campionatul National de Rugby in 7, s-a decis ca prima etapa, de la Constanta, sa se dispute pe 28-29 iunie, si nu pe 16-17 aprilie, cum se stabilise initial. Stadionul Farul va gazdui in continuare aceasta etapa. Runda a doua a campionatului, si ultima, ramane sa se dispute la Bucuresti, pe Stadionul Arcul de Triumf, intre 5 si 6 iulie. De asemenea, finala Diviziei Nationale se va juca o saptamana mai tarziu fata de data care fusese stabilita initial. Astfel, pentru descongestionarea calendarului intern, acest meci va avea loc pe 31 mai, in loc de 24 mai, adica o saptamana mai tarziu. Locatia ramane Stadionul National Arcul de Triumf.

Scris de: {autor}Paul SERBAN{/autor}

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii