Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:49 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rapid București a câștigat cu scor-fluviu meciul din deplasare cu CS Medgidia (galerie foto)

ro

10 Apr, 2019 22:10 3939 Marime text
Liderul detașat al seriei secunde a Ligii a 3-a de fotbal, Rapid București, a realizat o nouă victorie cu scor-fluviu în campionat.

După ce, în runda trecută, câștigase în propriul fief cu CS Făurei, scor 10-1, astăzi, în etapa a 22-a a competiției, a învins în deplasare CS Medgidia cu 7-0.

Au marcat Alexandru Iacob (7), Matulevicius (10, 35, 37), Marian Vlada (15), Marian Drăghiceanu (50) și Petre Goge (88).

Cealaltă reprezentantă a județului Constanța, Axiopolis Cernavodă, a avut rundă liberă astăzi, câștigând cu 3-0 partida pe care ar fi  trebuit să o joace cu Delta Dobrogea Tulcea, care s-a retras din campionat la finele turului.

În clasament, Axiopolis e pe locul opt, cu 23 de puncte, în vreme ce CS Medgidia ocupă poziția a zecea, cu 22 de puncte.  

A plans si cerul... Atmosfera de poveste, pe o vreme ploioasa, tribunele stadionului Iftimie Ilisei din municipiul nostru au prins viață! Chiar dacă scorul a fost 0-7 pentru rapidiști, nu a existat niciun incident și suporterii au aplaudat la scenă deschisă cele două echipe. Iubitorii sportului au venit sa asiste la un spectacol fotbalistic, CS Medgidia a întâlnit legendara echipă FC Rapid București. Atât pe teren cât și în tribune, partida a fost dominată de fair play. Cu 8 etape înainte de finalul campionatului, CS Medgidia se află pe locul 10 în clasamentul campionatului ligii a 3-a cu 22 de puncte. În următoarea etapă, băieții lui Daniel Rădulescu întâlnesc în deplasare CS Tunari! Multumim tuturor suporterilor pentru atmosfera incredibilă!, se arată pe pagina de Facebook a CS Medgidia.


Sursa foto: Facebook (CS Medgidia) 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii