Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:34 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Puştiul dinamită“ Luptătorul Cătălin Căşaru, de la CS Pontica, participă la Campionatul Mondial de MMA

ro

20 Nov, 2015 00:00 4008 Marime text


Luptătorul constănţean Cătălin Căşaru, de la CS Pontica (antrenor, Daniel Asaftei), participă, la finele acestei luni, la Campionatul Mondial de MMA (arte marţiale mixte).


Întrecerea se va desfăşura în Cehia, la Praga, iar Căşaru (25 de ani, zis şi „Puştiul dinamită“) va concura la categoria 70 kg. „Cătălin e pregătit şi încrezător. Obiectivul nostru este obţinerea unei medalii“, a declarat Daniel Asaftei. Căşaru este singurul constănţean care va evolua la întrecerea din Cehia şi totodată al doilea luptător de pe litoral selecţionat până acum în lotul naţional de Kempo (după Daniel Asaftei).
 
Cătălin şi-a câştigat dreptul de a evolua la Mondiale în urma Campionatului Naţional de MMA din Bucureşti, din luna septembrie, competiţie la care a cucerit aurul. Căşaru nu se află însă la prima participare la Campionatul Mondial. Anul trecut, a evoluat la concursul de la Minsk (Belarus), unde a fost învins în prima rundă de rusul Ramzan Sulebanov, cel care avea să iasă campion. La acea competiţie, „Puştiul Dinamită“ a fost coleg de lot naţional cu celebrul Tolea Ciumac
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii