Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:45 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proiect la Năvodari - înfiinţarea unei echipe de seniori la handbal

ro

06 Mar, 2015 00:00 2041 Marime text
Clubul Sportiv Năvodari are şi secţie de handbal, ai cărei juniori evoluează în campionatele naţionale. Grupele de juniori I şi II sunt antrenate de fostul jucător şi antrenor al HCM Constanţa, Eden Hairi, care dezvăluie, într-un interviu pentru site-ul oficial al clubului: „Avem în proiect înființarea unei echipe de seniori la CS Năvodari“, echipă la care să evolueze şi tinerii clubului care încheie junioratul.

„Sperăm să avem în continuare sprijinul Consiliului Local și al Primăriei Năvodari pentru realizarea acestui proiect îndrăzneț. Ar fi prima dată când orașul Năvodari ar avea o echipă de seniori la handbal masculin. Avem câțiva jucători despre care se va mai auzi, peste puțin timp, le mai trebuie forță pentru a face față cu brio la seniori. Vor crește, iar odată cu numărul meciurilor jucate, vor acumula experiență. Îi au ca model pe campionii României. Mulți dintre ei s-au apucat de handbal după ce i-au văzut pe handbaliștii de la HCM Constanța și, la rândul lor, pot deveni modele pentru copiii de azi ai Năvodariului, care trebuie îndrumați către handbal“, a declarat Eden Hairi, potrivit sursei citate.

Juniorii II s-au calificat deja la turneul semifinal

În ce priveşte formaţiile de juniori antrenate de Hairi, juniorii II sunt calificaţi deja la turneul semifinal, iar juniorii I se menţin în cursa pentru atingerea acestui obiectiv. În ultima etapă, CS Năvodari a pierdut la juniori I pe teren propriu cu CSS Medgidia, care s-a impus în ultimele minute. „Oaspeţii au avut un final mai bun și au câștigat, dar ne menținem șansele de calificare la turneul semifinal. Seria este foarte echilibrată. Mai avem de jucat la Buzău și cu CSS Galați la Năvodari, partide care ne pot aduce punctele necesare calificării. În schimb, la juniori II, nu mai avem emoții, suntem pe locul al treilea, cu 52 de puncte, la egalitate cu a doua clasată, CSS Călărași, dar înaintea CSS Medgidia, care are 25 de puncte. Mai este un turneu de jucat, la Medgidia, între 20 și 22 martie, dar suntem deja calificați“, a mai spus Eden Hairi.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii