Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
13:50 19 06 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proiect de hotărâre de Guvern în ce privește dreptul de folosință al FC Farul asupra bazei sportive de la Constanța (documente)

ro

01 Apr, 2017 13:13 4488 Marime text
Pe site-ul oficial al Ministerului Tineretului și Sportului a fost publicat proiectul de hotărâre de Guvern privind revocarea dreptului de folosinţă gratuită al CS FC Farul asupra bazei sportive de la Constanța, din str. Primăverii nr. 2. 
 
Data limită pentru primirea de propuneri / observații de la toate persoanele fizice sau juridice asupra proiectului de act normativ „privind revocarea dreptului de folosinţă gratuită al Clubului Sportiv «Fotbal Club Farul» Constanța asupra unui bun imobil aflat în proprietatea publică a statului și în administrarea Ministerului Tineretului și Sportului - Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța“, a trecut.
 
„Prin Hotărârea Guvernului nr. 666 / 12 iulie 2001, Ministerul Tineretului şi Sportului a transmis în folosință gratuită Clubului Sportiv Fotbal Club Farul Constanța, pe o perioadă de 49 de ani un imobil (terenuri și clădiri) în suprafață totală de 78.143,29 mp situat în Municipiul Constanța, str. Primăverii nr. 2, județul Constanța. 
 
Imobilul (construcții și teren) care face obiectul acestui proiect de Hotărâre de Guvern este înscris în inventarul bunurilor din domeniul public al statului administrate de ministerul Tineretului și Sportului prin Direcția județeană pentru Sport și Tineret Constanța cu nr. MFP 144718. 
În acest moment Clubul Sportiv ”Fotbal Club Farul”Constanța se află în insolvență, administrarea specifică acestei proceduri fiind realizată de lichidator judiciar CC Insol S.P.R.L cu sediul în str. Cibinului nr. 8, Constanța. 
 
Având în vedere acest fapt, Ministerul Tineretului și Sportului în calitate de administrator al bunurilor proprietate publică și/sau privată a statului incredințate, potrivit prevederilor legale pentru desfășurarea activității aferente domeniilor de tineret și sport, solicită revocarea dreptului de folosinţă gratuită asupra imobilului(construcții și teren) situat în Municipiul Constanța, str. Primăverii nr.2, județul Constanța așa cum este în anexa la Hotararea Guvernului nr. 666/12 iulie 2001 privind darea în folosință gratuită a unui imobil, proprietate publică a statului, aflat în administrarea Ministerului Tineretului și Sportului, Clubului Sportiv Fotbal Club Farul Constanța“, se arată în proiectul de hotărâre de Guvern .

Sursa foto: ZIUA de Constanța

Ti-a placut articolul?

Comentarii