Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:14 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Progresul a fost evident“ Gimnastele de la CSS1, rezultat scontat la Naţionalele de la Constanţa

ro

10 Jul, 2014 00:00 2092 Marime text
Şefa catedrei de gimnastică ritmică de la Clubul Sportiv Şcolar numărul 1 din Constanţa, prof. Magda Rusu (mama fotbalistului de la FC Viitorul, Vlad Rusu), a apreciat drept foarte bune rezultatele înregistrate de sportivele de la CSS1 la Campionatul Naţional de copii şi junioare mici, desfăşurat, timp de două zile şi jumătate, în Sala Sporturilor din Constanţa.

Echipa de categoria a IV-a, pregătită de prof. Filis Şerif, a obţinut medalia de bronz, componenţa formaţiei fiind următoarea: Teodora Bucur (calificată şi în două finale, la cerc şi la panglică), Alexandra Onţică (calificată în finala probei fără obiect), Irene Margarint (calificată în finala de la coardă), Maria Criveanu, Alexandra Ivan şi Alexandra Enache. CSS1 a participat, cu un ansamblu, şi la categoria Mica Gimnastă, clasându-se pe locul 8 din 13 participante. Fetiţele de la Mica Gimnastă care au evoluat acum o au ca antrenoare pe prof. Mariana Paris.
 
„Rezultate sunt foarte bune. La bronzul de la junioare 3 ne aşteptam, pentru că saltul fetiţelor în pregătire a fost unul evident. De la locul 6, anul trecut, acum au urcat pe podium. Sportivele de la Mica Gimnastă s-au aflat la primul lor concurs, ocupând un merituos loc 8 în proba de ansamblu, la categoria 6-8 ani“, a spus prof. Magda Rusu. La competiţie au evoluat 170 de copii, cu vârste cuprinse între şase şi zece ani, de la 16 cluburi din ţară, participarea fiind una record. „Grupa de performanţă (junioarele mari şi senioarele) de la CSS1 şi-a reluat pregătirea pentru Campionatul Naţional din octombrie, iar cele de la categoriile mai mici, care au avut deja o competiţie, sunt într-o binemeritată vacanţă. Grupele de iniţiere îşi reiau şi ele activitatea la 1 august. Activitatea la gimnastică ritmică este continuă, vacanţele sunt destul de scurte şi rare“, a mai spus şefa de catedră de la CSS1 Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii