Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:52 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Programul meciurilor din week-end HCM poate deveni mâine campioană a României

ro

13 Apr, 2013 00:00 1124 Marime text
Campioana României la handbal masculin, HCM Constanţa, poate cuceri mâine al optulea titlu naţional. Echipa dobrogeană întâlneşte pe teren propriu, de la ora 12.15 (în direct la Digi Sport 1), echipa Ştiinţa Bacău, iar dacă gazdele cuceresc cel puţin un punct, ies campioane, cu două etape înaintea încheierii campionatului. HCM are cinci puncte avans (35-30) în faţa Ştiinţei. Aproape de câştigarea întrecerii (şi, implicit, de promovarea în Liga Naţională) este şi formaţia feminină CSU Neptun Constanţa, liderul Diviziei A. Astăzi, de la ora 11.00, echipa dobrogeană joacă, în etapa a 22-a, în deplasare cu ultima clasată, Universitatea Târgovişte, prilej pentru oaspete de a mai acumula două puncte în clasament.

Volei

Echipa feminină de volei CSV 2004 Tomis Constanţa susţine, mâine, de la ora 19.00, meciul trei al finalei mici a Diviziei A1 pe care o dispută cu CSM Bucureşti. Partida se joacă în capitală, iar un succes al oaspetelor ar duce scorul la 3-0 în favoarea lor şi le-ar aduce medaliile de bronz. CSV 2004 Tomis a câştigat cu 3-0 primele două meciuri, de la Constanţa, iar următoarele două, mâine şi poimâine, au fost programate în Bucureşti, însă, dacă Tomis se impune în prima partidă, următoarea nu se mai joacă, finala mică încheindu-se. 

Baschet

BC Farul Constanţa începe evoluţiile din play-out-ul Ligii Naţional de baschet masculin, încercând să evite retrogradarea. „Marinarii” se duelează cu BCM U Piteşti, primele două partide fiind programate în Trivale, astăzi şi mâine. Gazdele au încheiat sezonul regulat pe locul 11, cu 43 de puncte, în vreme ce Farul a fost a 14-a, cu 37 de puncte. După cele două meciuri de la Piteşti, urmează dubla de la Constanţa, pe 18 şi 19 aprilie, meciul patru jucându-se însă numai dacă e necesar.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii